Program “Sviraj stare” dovodi Neki to vole vruće u Vintage industrial bar
13. ožujka 2017.
Music Box (9560 Članci)
Podijeli

Program “Sviraj stare” dovodi Neki to vole vruće u Vintage industrial bar

“Sviraj Stare” je glazbeni program koji vam donosi “K.L.U.B. Dostava Zvuka”, a održava se u Vintage Industrial Baru u Zagrebu.
Program se održava svaka dva mjeseca te ugošćuje najveća imena glazbene balkanske scene koja će striktno svirati samo svoja prva izdanja, odnosno albume s početka karijere. Tako u petak, 17. ožujka dolazi jedan od najvećih hrvatskih bendova ’80-ih godina – Neki to vole vruće!

Nakon djelovanja u raznim bendovima, prijatelji iz djetinjstva Šomi i Đimi ponovno se susreću sredinom osamdesetih i osnivaju Neki to vole vruće. U deset godina karijere kao duo objavljuju šest studijskih albuma koje prodaju u velikim nakladama, a u tom razdoblju postavili su i standarde produkcije ispod kojih se nijedan bend koji imalo drži do sebe više nije spuštao. Gotovo deset godina od posljednjeg nastupa kao Neki to vole vruće, Šomi i Đimi dolaze na Sviraj Stare odsvirati svoje najveće hitove s prva tri albuma i zadovoljiti nostalgičare koji su „Teška vremena“ pjevali s osmijehom na licu.

Posjetitelji će tako uživati uz evergreene s albuma „Neki to vole vruće“ (1985.), „Jeans generacija“ (1986.) i „Kakva noć“ (1988.) Povedite svoju bolju ili goru polovicu, dođite cijeli ili, još bolje, u društvu i prisjetite se zašto toliko volimo osamdesete uz hitove „Reci da“, „Medu moj i šećeru“, „Californija“, „Jeans generacija“, „Što će taj čovjek tu“, „Kakva noć“, „Djevojko“, „Ne znam za sebe“ i ostale pjesme iz prve polovice djelovanja benda.

Nakon SVIRAJ STARE uz NTVV do ranih jutarnjih sati tulum se nastavlja uz DJ Knežu i Beat It – 80’s afterparty.
Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 55 kuna, dok će na dan koncerta upad iznositi 85 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar/Kavez (Savska 160).