J. R. August i The Strange iz Hrvatske premijerno u Novom Sadu
30. svibnja 2019.
Music Box (10957 Članci)
Podijeli

J. R. August i The Strange iz Hrvatske premijerno u Novom Sadu

Deseto izdanje festivala Poezika dogodit će se u Kulturnom centru Novog Sada 8. i 9. lipnja.  I ove godine za sve programe festivala Poezika ulaz je besplatan. 

U subotu 8. lipnja posjetitelje festivala čeka izuzetno kvalitetan koncertni program ‒ Katarina Pejak, kantautorica i pijanistica nagrađivana u Americi, donosi autentični duh američkog bluesa, soula i jazza premijerno u Novom Sadu nastupit će pobjednik natječaja za posebne aktere festivala J. R. August, kao i super-grupa The Strange.

Drugog dana festivalabit će realiziran program namijenjen djeci i roditeljima pod nazivom Poetsko-muzički spektaklić. Nastupt iće kantautori Nikola Nešković i Ivan Čkonjević, koji će predstaviti svoje nove autorske pjesme namijenjene djeci, a njihovi specijalni gosti bit će kantautor i književnik Miloš Zubac i Milena Zubac, desetogodišnja kćer Miloša Zubca i unuka Pere Zubca, koja će predstaviti pjesme njenog djeda, jednog od najvećih pjesnika ovih prostora, pisane i namijenjene njoj. U nastavku programa nastupit će drugi pobjednik natječaja Milan Bogdanović, koji će ujedno i zatvoriti ovogodišnji festival.

Foto: Ivica Drusany