Makarski rockeri Riks i Topli Mungosi zovu “U pomoć” i najavljuju prvi album
16. ožujka 2017.
Music Box (11005 Članci)
Podijeli

Makarski rockeri Riks i Topli Mungosi zovu “U pomoć” i najavljuju prvi album

Pjesma ‘U pomoć’ novi je singl kojim poznati makarski rockeri Riks i Topli Mungosi najavljuju svoj album prvijenac.

Nakon posljednjeg singla ‘Ljubav je sve’ kojim su kritizirali društvo i veličali ljubav, ljubavna tematika ponovno je na repertoaru. Singl ‘U pomoć’ dobio je i svoje video uprizorenje u kojem se ljubav i odnos muškarca i žene prikazuju na pomalo neobičan način – kroz borbu u ringu u kojoj je žensku ulogu utjelovila boksačica Ana Ivandić.

„U spotu je ljubav prikazana na pomalo smiješan način, prema poznatoj uzrečici – tko se tuče taj se voli!“ (Robert Rica)

Za režiju, snimanje i montažu zaslužan je Srđan Šarić – Srki. Spot je sniman u Makarskoj, a pjesma je snimljena u studiju gitarista Tome Miladinovića. Za šminku je zaslužna Vera Prdelet (Studio „Mona Lisa“)

Riks i Topli Mungosi kao r’n’r bend djeluju već više od tri godine, a zadnjih se godinu dana nalaze pod krovom Dallas Recordsa. Bend čine Robert Rica (vokal i ritam gitara), Tomo Miladinović (gitara), Josko Šarić (bas) i Filip Srhoj (bubnjevi).

Nakon pjesama „Galeb“, „Dođi u moju kužinu“ i „Ljubav je sve“ Riks i Topli Mungosi nastavljaju u istom tonu i najavljuju svoj nadolazeći album na kojem već mjesecima marljivo rade.

Izvor: Dallas Records