U subotu 18. ožujka Edo Maajka premijerno s novim bendom u Tvornici kulture
16. ožujka 2017.
Music Box (8811 Članci)
Podijeli

U subotu 18. ožujka Edo Maajka premijerno s novim bendom u Tvornici kulture

Edo Maajka je okupio sjajan bend za novi početak, a jedan od najpoznatijih repera s ovih prostora povratak na scenu i novi koncept označit će nastupom u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 18. ožujka.

Nakon dužeg izbivanja sa scene, Edo Maajka se vraća s novim bendom i novim pjesmama. Ususret koncertu objavljena je i stvar ljubavne tematike “Ne mogu disat” te pripadajući spot, a premijerno live izdanje će se moći čuti u Tvornici.

Pjesma će se naći na skorašnjem novom albumu, ujedno je uvertira u glazbeno-scenski povratak, i daje uvid u novi Edin koncept s bendom i novi studijski uradak.
Uz čak pet novih pjesama, na repertoaru koncerta će se naći dobro poznati hitovi poput „Trpaj“,  „No sikiriki“, „Saletova osveta“, “Prži”, “Prikaze”, “Jesmo l’ sami”, ali u sasvim novom ruhu i s novim aranžmanima, kao i neke do sad neobjavljene pjesme, te već poznate “Ojojoj” i “No Pasaran”. Frenkie će gostovati na pjesmi “Ratata”, a DJ Oli Dobolli će s posebnim setom samo za ovaj koncert biti zadužen za glazbu prije i nakon nastupa.

Za nove pjesme i novi album, Edo Maajka je okupio je bend koji čine istinski virtuozi svog zanata. Mario Rašić, jedan je od ponajboljih basista u Hrvatskoj, čiji recentni projekt je Balkan Zoo Ensemble, Yogi Lonich je gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom kao i nastupao prije Rolling Stonesa, Roberta Planta, Linkin Parka kao i Korna. Postavu čini i Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove te Mirsad Dalipi, jedan od boljih bubnjara iz regije, koji dolazi s Kosova, a živi u Zagrebu.

Jedan od najpoznatijih izvođača s ovih prostora, Edo Maajka novi početak slavi s bendom u Tvornici kulture ove subote 18. ožujka.

Ulaznice

Ulaznice u su u pretprodaji po 50 kn, dok će na dan cijena iznositi 70 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
  • Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb
  • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
  • entrio.hr