Vatra ima novu akustičnu obradu, ovoga puta za pjesmu “Mornarska majica”
7. travnja 2017.
Music Box (11025 Članci)
Podijeli

Vatra ima novu akustičnu obradu, ovoga puta za pjesmu “Mornarska majica”

Drugi singl s prošlogodišnjeg akustičnog koncerta Vatre u Lisinskom je “Mornarska majica (akustik)”, ovog puta u neočekivanom latino ritmu.

Novi aranžman pjesme, koji priziva sunce i ljeto, odveo je bend pravcem kojim još nisu išli i koji im je omogućio potpuni preobražaj pjesme i igranje glazbenim stilovima.

Zaigranost je upravo ono što su postigli ovom obradom, pa je “Mornarska majica (akustik)” dobila svojevrsni kubana, cha cha cha feeling.

Pogledajte koncert “Vatra akustik u Lisinskom” u nedjelju, 9.4. od 19h na HRT2!

Svoj prvi akustični koncert javnosti su predstavili singlom “Gorim (akustik)” koja još uvijek orbitira po domaćim top ljestvicama, a kako je zvučao i izgledao sam koncert, provjerite u nedjelju, 9.4., od 19 sati na HRT2!

Požurite po ulaznice za Tvornicu kulture – 19. i 20.5.!

U petak 19. i subotu 20. svibnja u Tvornici kulture, Vatra će po prvi puta u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta s različitim set listama pjesama. Prvi dan rezerviran je za akustičan nastup, dok će dan kasnije bend pripremiti električnu set listu s nekoliko iznenađenja sa starim i novim pjesmama. Samo do nedjelje, 9.4. traje ‘EARLY BIRD’ akcija jednodnevnih i dvodnevnih ulaznica po povoljnijoj cijeni od 70 kuna (jednodnevne) / 100 kuna (dvodnevne), stoga požurite do sljedećih prodajnih mjesta:

eventim.hr (https://goo.gl/TBm2dN)

– Dirty Old Empire (Tratinska 18)

– Dallas Records (Paromlinska 49/1)

– http://www.eventim.hr/hr/outlets/

Foto: Promo Art