Fluke T – novo ime regionalne kantautorske scene koje je već sviralo s Hall of Fame glazbenikom
11. travnja 2017.
Nikola Knežević (2523 Članci)
Podijeli

Fluke T – novo ime regionalne kantautorske scene koje je već sviralo s Hall of Fame glazbenikom

Vrijeme je da predstavimo jedno novo ime na reginanoj kantautorskoj sceni, ime koje će zasigurno imati lijepu budućnost.

Fluke T ili pravim imenom Nenad Todorović, kantautor pop glazbe dolazi iz Srbije i najsvježija je pojava tamošnje glazbene scene. U pitanju je step-a-side projekt frontmena blues benda The Cockblockers. Iako je najnovija pojava već je dijelio pozornicu s velikanima domaće scene kao i sa svjetski poznatim glazbenicima, kao što su Hall of Fame ime Alto Reed i australsli blues gitarist Gwyn Ashton.

2016. je bila velika godina za njega kada osvaja prvu nagradu po izboru publike na Beogradskom kantautorskom festivalu, kao i drugu nagradu po izboru stručnog žirija. Fluke T prenosi nova glazbena iskustva upakirana u akustični pop s primjesama modernog bluesa.

Nedavno je objavio i prvi službeni singl pod nazivom ”Perfect Crime”, čiju ekranizaciju potpisuje Predrag Todorović. Ovo je definitivno budućnost srbijanske kantautorske scene i vrijedi izdvojiti slobodno vrijeme za istraživanje zvuka ovog vrlo zanimljivog glazbenika.