CMC predstavlja: Mia Dimšić na CMC festival dolazi sa snažnom porukom pjesme “Bezimeni”
13. travnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

CMC predstavlja: Mia Dimšić na CMC festival dolazi sa snažnom porukom pjesme “Bezimeni”

Mia Dimšić, mlada kantautorica iz Osijeka, čiji album prvijenac “Život nije siv” ne prestaje oduševljavati struku i slušateljstvo, dolazi na CMC festival u Vodice s pjesmom “Bezimeni”, koja je u prvim tjednima emitiranja zauzela sam vrh HR Top 40 službene top liste slušanosti!

Pjesmu koja nosi iznimno snažnu poruku napisala je sama Mia, a o njenom nastanku kaže: “Pjesma je nastala nakon neugodnog iskustva na jednoj svirci, kada nas je jedan gospodin napadao s svojim željama koje mi nismo mogli ispuniti. U tom trenu se nisam uopće željela raspravljati s njim, samo sam pomislila – kako ćeš ti dobiti svoju pjesmu. I “Bezimeni” je upravo ta pjesma, pjesma koja govori o glasnoj većini koji svoje mišljenje nameću ljudima oko sebe. Moj savjet je – pustite ih, neka viču, a vi dalje radite po svom, jer to je jedini ispravan način da se postignu velike stvari u životu.”

Pjesma je dobila izniman aranžman koji je djelo Branimira Jovanovca Banija, a isti je inspirirao Marka Zeljkovića – Zelju da za ovu pjesmu napravi spot koji nevjerojatno odražava sadržaj pjesme.

Sjajne reakcije publike na dosadašnje Mijine hit singlove “Život nije siv”, “Sanjaj me”, “Slobodna” i “Budi mi blizu”, ali i šest potpuno novih pjesama koje svježinom, produkcijskim standardima i autorskom inovativnošću Mije Dimšić, Damira Bačića i Vjekoslava Dimtera, predstavljaju kvalitativni pomak na hrvatskoj glazbenoj sceni, pokazale su kako se rađa istinska miljenica domaće publike s potencijalom statusa prave regionalne zvijezde, a publika će se u to imati prilike uvjeriti i na CMC festivalu u Vodicama, na kojem će Mija nastupiti prvi puta.

Medijski pokrovitelj CMC festivala u Vodicama je i Music Box.

Foto: Krume Ivanovski