Vokalno-instrumentalna kombinacija Ivana Kindl-Igor Geržina sljedećeg tjedna u Saxu
15. travnja 2017.
Music Box (10879 Članci)
Podijeli

Vokalno-instrumentalna kombinacija Ivana Kindl-Igor Geržina sljedećeg tjedna u Saxu

Saksofonist Igor Geržina, čiji je aktualni album „Bucket List“ dobitnik ovogodišnjeg Porina za najbolji instrumentalni album,  nastupit će u srijedu, 19. travnja u kultnom zagrebačkom klubu Sax!

Poznat po suradnji s poznatim glazbenim i estradnim imenima, Geržina često na svoje koncerte u Saxu dovodi i zanimljivog glazbenog gosta pa će tako ovaj put ponovno ugostiti jednu od najboljih vokalistica ovih prostora, pjevačicu Ivanu Kindl.

Raduje me što će mi se i ovaj put na pozornici pridružiti draga kolegica Ivana Kindl, a s nama je i moj dugogodišnji suradnik, klavijaturist Jurica Leikauff s kojim sam bio u utrci za ovogodišnjeg Porina – izjavio je Geržina uoči koncerta u Saxu.

Koncerti Igora Geržine i njegovog ansambla u kultnom zagrebačkom klubu odlično su posjećeni i dokaz su da je kvalitetna live svirka još uvijek interesantna glazbenim sladokuscima.

U Saxu vas i ovaj put očekuje odlična atmosfera, druženje i zabava uz sjajne glazbenike, stoga ne propustite ovaj vrhunski glazbeni doživljaj u večeri smooth jazz, funk i soul glazbe.

Ulaz je slobodan, a koncert počinje iza 21 sat.

Foto: Mario Kociper