Vrhunskom lineup-u festivala Rocklive 7 u Koprivnici pridružila se još četiri izvođača
19. travnja 2017.
Nikola Knežević (2643 Članci)
Podijeli

Vrhunskom lineup-u festivala Rocklive 7 u Koprivnici pridružila se još četiri izvođača

 Kojoti, Repetitor, Živo Blato, Sassja, Krankšvester i mnogi drugi već su najavljeni za ovogodišnji RockLive Festival, a objavljena su i još četiri odlična izvođača.

Zagrebački bend Šank!?, predvodnici novog domaćeg punk vala na RockLive Festival dolaze drugi put, a prvi put na pozornicu festivala stat će odličan alternativni pop rock band Judette predvođen karizmatičnom Leom Lucijom Radolfi.

Na RockLive dolaze i Ogenj, trenutno jedan od najaktivnijih domaćih izvođača, koji je singlom “Lepa mara” zaradio nastup na pozornicama brojnih klubova u regiji.

Uz njih, na RockLive dolazi i još jedan svježi projekt, riječ je o d’n’b/hip-hop grupi E:S:T:E:R koja se publici predstavila singlovima “Samo tvrdo brate” i “Bogovi”, dok će ih na RockLive Festivalu pratiti D.J. Spletix (trap, d’nb’, dubstep, hip-hop).

Podsjetimo, na festival su svoj dolazak potvrdili već Kojoti, Živo blato, Repetitor, Krankšvester, Cojones, Sassja i Madred DJ set.

 

U prodaji su ulaznice za ovogodišnji RockLive Festival.Ulaznice možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta. Cijena festivalske ulaznice do 1.6. iznosi 70 kn, dok će cijena od 1.6. biti 90 kn. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 100kn, dok će cijene dnevnih ulaznica biti poznate naknadno.