Krankšvester prije Tvornice kulture najavili novi singl i spot!
11. siječnja 2020.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Krankšvester prije Tvornice kulture najavili novi singl i spot!

Hip-hop duo Krankšvester, vlasnici najvećih domaćih hitova u posljednje dvije godine, “Gaber” i “Slava”, dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture 14. veljače 2020. obilježiti Dan zaljubljenih.

Nakon što su nanizali seriju višemilijunskih YouTube pregleda hitova (“Gaber”, “Slava”, “Zli Kurac”, “Dubai”, “Šta ti znaš o tome”, “Retardirana”), napunili zagrebački Dom sportova te obišli gomilu gradova i festivala, ekscentričan dvojac nedavno je izbacio novi singl i spot za pjesmu ‘Ženu varam”. Novi singl je zapravo obrada hita Leta 3 “Ženu varam” koji je u svega 24 sata digao ogroman hype na YouTubeu. Spot stiže šest mjeseci nakon singla “Slava” koji je na toj mreži dosad ulovio više od dva milijuna i 100 tisuća pregleda. Krankšvester su na društvenim mrežama najavili izlazak novog singla i spota “DiP”.

Krankšvester su sa svim svojim dosadašnjim izdanjima ostali daleko od mainstream medija, ali su itekako zahvaćali publiku svih profila, što je pokazao i prepuni Dom sportova. Za nastup u Tvornici pripremaju 120 minuta ljubavnog materijala iz svoje bogate diskografije koja, osim gore spomenutih singlova, uključuje hitove poput  “Majko zovi dilera”, “Pecamo te ribe”, “Ružne ribe jebu se ko zmajevi” “Moj kurac je odavno prekinuo s tobom”, “Tvoje dupe govori 100 jezika”, “Polarna jebačina”, “Benbare & Saundsistemi”, te suradnju s repericom Sajsi MC na pjesmi “Liz Taylor”.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50 kn, odnosno 70 kn na dan koncerta.

Foto: Promo