Đorđe Balašević u Čakovcu!
28. travnja 2017.
Music Box (6895 Članci)
Podijeli

Đorđe Balašević u Čakovcu!

Budite dio glazbene priče koju vam donosi Đorđe Balašević na Stadionu SCR „Mladost“ u Čakovcu, 10. lipnja 2017.!

Nakon rasprodanih koncerata u Puli i Zagrebu, najavljenog koncerta u Zadru, došao je red i na koncert u Čakovcu. Teško je ostati ravnodušan na romantične balade i jedinstvene stihove Đorđa Balaševića, pa stoga ni ne sumnjamo kako će publika još jednom doživjeti vrhunski koncert i odličan provod u Čakovcu, 10. lipnja 2017.

Odavno je poznato kako je Đole omiljeni suputnik hrvatske publike kao i činjenica da svi pjevaju zajedno s njim od početka do kraja koncerta. Ljubitelji njegove glazbe, tako će moći uživati u već dobro poznatim pjesmama kao što su: Devojka sa čardaš nogama, Ringišpil, Ne lomite mi bagrenje, Život je more i mnoge druge.

Koncerti koji traju i preko tri sata kao i energija koju Đole prenosi na publiku jedinstven je osjećaj za pamćenje. Stoga nemojte čekati zadnji tren, nabavite svoje ulaznice i dopustite Đoletu da vas uvede u ljeto sa svojim prekrasnim baladama.

Nabavite svoje ulaznice na vrijeme!

Prodaja ulaznica kreće danas po cijeni od 140kn za parter i vip ulaznice za tribinu od 250kn. Karte možete pronaći preko sustava Eventim.

Izvor: Hamar Media

Foto: Nikola Knežević