Clone Age s debi albumom akustično u Rockmarku
30. travnja 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Clone Age s debi albumom akustično u Rockmarku

Prvi utorak u svibnju bit će u znaku akusticiranja uz skupinu Clone Age, koja će ovom prilikom u glazbenoj knjižari Rockmark nastupiti 2.5.

Ova rock skupina iz Čakovca svoju glazbenu priču započinje prije desetak godina te iza sebe imaju zamijećen broj koncertnih nastupa diljem regije, kako samostalnih tako i festivalskih. U tom razdoblju su doživjeli i niz uspona i padova, kreativnih pauza te promjena članova, da bi početkom 2014. godine ponovno aktivnije započeli s radom i kreativnu energiju usmjerili ka stvaranju autorskog materijala i rada na prvom studijskom izdanju.

Sinergija iskustva, znanja i kreativnosti dovela ih je do debi-albuma “Fuse”, objavljenog u veljači prošle godine, čiju produkciju potpisuje Mark Mrakovčić. S albuma je predstavljena i nekolicina singlova s pratećim videospotom, od kojih je najaktualniji “Addiction”.

Ovo će biti prvo gostovanje skupine Clone Age u sklopu programa Akustika, a publika će imati priliku čuti kako u akustičnom izdanju zvuči njihov spomenuti debitantski album.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.