Objavljen prvi split session album Vlade Kuzmana i Talijanke Fiore Lazzerini
2. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Objavljen prvi split session album Vlade Kuzmana i Talijanke Fiore Lazzerini

U sklopu ovogodišnjeg Record Store Day, [noir.am] je objavio prvi split session album “Auburn Lights of July” na kojemu u vrhunskoj audio kvaliteti možete pronaći dva kantautorska glasa.

U pitanju su kantautori Vlado Kuzman (Buje, Hrvatska) i Fiore Lazzerini (Trst, Italija). Oba sessiona su snimljena u pažljivo odabranim prostorijama čija akustika odiše posebnom atmosferom koja glazbu talentiranih kantautora oboji posebnim nijansama ljetnih boja.

U ljeto 2016 godine, [noir.am] ekipa posjećuje Buje kako bi snimila session s Vladimirom Kuzmanom. Mjesec dana kasnije, Labinski stožer [noir.am] ekipe posjećuje Fioru Lazzerini koja je došla iz Trsta kako bi snimila session . Kako je ljeto 2016. bilo ljeto u kojemu su, nakon ugodne radne atmosfere prilikom snimanja, odmarajući se na vrhu Buja, uživajući u pogledu, odlučeno je kako se za prvi split album najbolje izabrati upravo Kuzmana i Fiore koji predstavljaju dva snažna glasa kantautorske scene koja postaje sve jača. “Auburn Lights of July” izdan je u sklopu nezavisnog labela OSA Media, a cover potpisuje Vila Propuh Studio.

Popis pjesama:
Vlado Kuzman – Winter Love Song
Vlado Kuzman – The Tide
Vlado Kuzman – Falling for Love Again
Vlado Kuzman – To the Trees
Vlado Kuzman – Just Fine
Fiore Lazzerini – Feel the Breeze
Fiore Lazzerini – Guilty
Fiore Lazzerini  – Close is too Close
Fiore Lazzerini –  I Can’t Forget
Fiore Lazzerini – Open Your Eyes

Session možete preuzeti besplatno na njihovoj Bandcamp stranici.