Hladno pivo na jesen putuje u svijet glamura i grad četiriju svjetskih baština
3. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Hladno pivo na jesen putuje u svijet glamura i grad četiriju svjetskih baština

GoUp Production organizira koncert Hladnog piva, jednog od najpopularnijih punk/rock bendova u Hrvatskoj.

Ovoga puta Hladno pivo će gostovati u Londonu, glavnom gradu Englesku i to 12. listopada 2017. godine. Mjesto održavanja koncerta je O2 Academy Islington, a ulaznice se mogu najabiti po cijeni od 18 GBP od kraja travnja.

Hladno pivo je osnovano 1987. godine u Zagrebu i na njihov zvuk su utjecali Ramonesi, Dead Kennedys, Motorhead i AC/DC. Ubrzo nakon osnivanja bend je postao prava senzacija. Objavili su do sada 8 studijskih i 4 live albuma, te su s vremenom od punk/rock zvuka stvorili svoju mješavinu punka, metala, hard rocka, hip hopa i balkanske etno glazbe.

“Sretni smo i uzbuđeni što ćemo svirati u Londonu po prvi put. Trebalo nam je 30 godina da dođemo u Veliku Britaniju i htjeli smo iskoristiti priliku da postanete ovisni o Hladnom pivu, što ne bi trebalo biti previše teško. Ako volite glasni, blakanski, melodični punk rock dobrodošli ste na koncert iako možda ne razumijete ni jednu riječ”, rekli su dečki iz Hladnog piva nakon objave ove vesele vijesti.

Konačno će Hladno pivo otići u zasluženi svijet glamura, baš kao što kaže naslov njihovog studijskog albuma iz 2011. godine.