Elemental iznenadili obožavatelje i objavili novi album na Bandcampu
5. lipnja 2020.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Elemental iznenadili obožavatelje i objavili novi album na Bandcampu

Grupa Elemental odlučila je novi materijal u potpunosti objaviti na Bandcampu, jer kome više trebaju CD-i, a nema bržeg dostavljanja glazbe do samog korisnika od ovakvog načina.

Podrška je glazbenicima u ovim trenucima iznimno potrebna, stoga i njihov album “Ilica” nije dostupan na besplatno preuzimanje nego se može kupiti za minimalno 8 eura ili dati dobrovoljan prilog koji je identičan ili veći od tog iznosa. Na stream su postavili tri pjesme, “Ilica”, “Hej, sanjalice” i “Nešto glasno”.

Glazbu svih pjesama potpisuje cijeli bend, dok su standardno tekstove pisali Luka Tralić Shot i Mirela Priselac Remi. Materijal je miksao, masterirao i producirao Shot. Sve pjesme snimljene su u njegovom Element studiju osim “Nešto glasno” koja je snimljena u Funhouse studiju i “Hej, Sanjalice” koje su snimili Luka Tralić Shot i Ante Zvonimir Stamać u prostorijama Psihomodo popa. Likovno oblikovanje albuma radio je Ante Zvonimir Stamać.

“S obzirom na neizvjesnost situacije u kojoj smo se kao glazbenici našli, te na nemogućnost održavanja koncerata koji su naš osnovni izvor prihoda, pozivamo sve naše fanove, prijatelje i simpatizere da kupe naš album na Bandcampu i podrže naš rad. Podržite i druge glazbenike i umjetnike izvođačke djelatnosti čija je egzistencija ugrožena novim normalnim.”, kažu iz Elementala.

Foto: Vedran Levi