Danijel Jurić fantastično obradio Massimovu pjesmu “Ponovo zajedno”
9. svibnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Danijel Jurić fantastično obradio Massimovu pjesmu “Ponovo zajedno”

Talentirani Danijel Jurić donosi vam fantastičnu obradu Massimove pjesme „Ponovo zajedno“, kojom najavljuje novo i zrelije razdoblje u svojoj glazbenoj karijeri.

Već pri prvom taktu osjeća se mističnost zvuka koju je Jurič udahnuo u obradu ovog već dobro znanog singla. Autor pjesme je Zrinko Tutić, za aranžman je zaslužan Luka Lajić, a pod redateljskom palicom Ljube Zdjelarevića snimljen je i videospot.

“Do obrade ovog singla, došlo je sasvim slučajno. Pjesma mi se sviđa već duže vrijeme, a isto tako sam se sasvim slučajno i spojio s autorom pjesme. Zrinko Tutić i ja smo pričali o mom glazbenom pravcu i na kraju se složili da je novi zvuk za već postojeću pjesmu najbolja stvar u ovom trenutku za mene. Spot je isto dokaz da sam odrastao u glazbenom smislu, artistički je, vrlo zanimljiv, ali i intrigantan. Jako sam ponosan na tim koji je radio na njemu pod vodstvom Ljube Zdjelarevića. Otvaram novo poglavlje u mojoj glazbenoj karijeri, sazrio sam potpuno u glazbenom smislu i znam što želim, nadam se da će se to svidjeti i publici. Pokušat ću, kako s ovom pjesmom tako i ubuduće, iskočiti iz mase, biti prepoznatljiv, tome težim. Autorski dio mi je vrlo važan, skupio sam tim ljudi s kojima odlično funkcioniram tako da se veselim daljnjim radovima“, komentirao je Danijel.

Izvor: Hamar Media