Đorđe Balašević napisao pjesmu o Zadru koja se ne prevodi – “Stih iznad svih”
23. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Đorđe Balašević napisao pjesmu o Zadru koja se ne prevodi – “Stih iznad svih”

Đorđe Balašević svoju veličinu pokazuje od koncerta do koncerta, ali i između njih, baš kao prije nekoliko dana kada je objavio novu pjesmu “Stih iznad svih”, posvećena Zadru gdje je nakon 28 godina održao koncert.

Rekao je kako pjesmu ne treba prevoditi, a da vam ne prenosimo što je sve rekao, pogledajte u simpatičnom videu kojeg je objavio na YouTube-u:

Evo i pjesme “Stih iznad svih” koju je napisao i posvetio Zadru:

Ujedno budite dio glazbene priče koju vam donosi Đorđe Balašević na Stadionu SCR „Mladost“ u Čakovcu, 10. lipnja 2017.!

Nakon rasprodanih koncerata u Puli i Zagrebu, najavljenog koncerta u Zadru, došao je red i na koncert u Čakovcu. Teško je ostati ravnodušan na romantične balade i jedinstvene stihove Đorđa Balaševića, pa stoga ni ne sumnjamo kako će publika još jednom doživjeti vrhunski koncert i odličan provod u Čakovcu, 10. lipnja 2017.

Odavno je poznato kako je Đole omiljeni suputnik hrvatske publike kao i činjenica da svi pjevaju zajedno s njim od početka do kraja koncerta. Ljubitelji njegove glazbe, tako će moći uživati u već dobro poznatim pjesmama kao što su: Devojka sa čardaš nogama, Ringišpil, Ne lomite mi bagrenje, Život je more i mnoge druge.

Koncerti koji traju i preko tri sata kao i energija koju Đole prenosi na publiku jedinstven je osjećaj za pamćenje. Stoga nemojte čekati zadnji tren, nabavite svoje ulaznice i dopustite Đoletu da vas uvede u ljeto sa svojim prekrasnim baladama.

Nabavite svoje ulaznice na vrijeme koje možete kupiti po cijeni od 140 kn za parter i vip ulaznicu za tribinu od 250 kn. Karte možete pronaći preko sustava Eventim.

Foto: Nikola Knežević