Repetitor u listopadu na mini zagrebačkoj turneji!
18. rujna 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Repetitor u listopadu na mini zagrebačkoj turneji!

Vanserijski beogradski garažni-postpunk-noise trio Repetitor održat će trodnevnu zagrebačku turneju na kojoj će u tri dana zajedno sa svojim fanovima napraviti kaos u tri kluba.

18. listopada dolaze u Attack, dan kasnije u KSET, a 20. listopada turneju završavaju u Vintage Industrial Baru. Povratak u zagrebačke klubove inspiriran je prošlogodišnjom beogradskom turnejom s konceptom od tri dana u tri kluba u istom gradu gdje su raspametili publiku željnu još bliskijeg kontakta i intimnijeg susreta s ovom rock silom koja diže iz mrtvih. Hipnotizirajuća i opasna energija Repetitorovog koncerta često proključa do usijanja i na ogromnim pozornicama, pa je povratak u klupsko okruženje iz kog su potekli garancija dobrog provoda i događaj za ne propustiti. Na sva tri koncerta support eksplozivnom trojcu pružit će bendovi čija će imena biti otkrivena u narednom periodu.

U Zagrebu su svoje prvo klupsko predstavljanje imali još na početku karijere, baš u KSET-u prije devet godina. Danas, nakon više od desetljeća na sceni, tri studijska albuma te bezbroj nastupa, Repetitor su izrasli u jedan od nesumnjivo najboljih live bendova ovih prostora, a i šire. Mapa turneja, odsviranih koncerata i sjajnih recenzija širila se po cijeloj Europi, dok veliki bendovi poput Arcade Fire, Oh Sees ili Mudhoney traže da im budu lokalna podrška na koncertima. Od Nizozemske, Švicarske, Njemačke, Francuske, Italije, Austrije, preko Poljske, Mađarske, Češke, Slovačke sve do zemalja Baltika, Rusije, pa čak i Kine, Repetitor su svuda rušili jezične barijere i ostavljali publiku željnu da čuje još. Milena Milutinović, Ana-Marija Cupin i Boris Vlastelica zaista čine dokazanu divlju mašinu koja se na pozornicama osjeća kao kod kuće.

Ulaznice:

Za svaki pojedinačni koncert zagrebačke turneje cijena ulaznice je 70 kuna u pretprodaji, a 90 kuna na ulazu.  Za komplet karata za sva tri koncerta cijena je 180 kuna i to samo u pretprodaji – broj ovog paketa je ograničen! Mjesto pretprodaje: Dirty Old Shop (Tratinska 18)

Foto: Nikola Knežević