Objavljen i prvi dio filma “33” J.R. Augusta, spot za pjesmu “River Runs Through”
13. lipnja 2017.
Zorislav Knežević (69 Članci)
Podijeli

Objavljen i prvi dio filma “33” J.R. Augusta, spot za pjesmu “River Runs Through”

Otkako je pokrenuo crowdfunding kampanju u svrhu prikupljanja sredstava za snimanje prvog albuma “Dangers Waters LP”, zabočki mladi glazbenik J.R. August uložio je dodatni trud u promociju kratkometražnog filma “33” i aktualnog EP-a istog naziva.

U posljednjih 14 dana nam je predstavio spotove za pjesme “Crucify Me” i “Lead The Way”, odnosno drugi i treći dio filma. Trilogija je kompletirana video uratkom za “River Runs Through”. Produkciju filma potpisuje 73collective, inozemna ekipa poznata po radu s Lovely Quinces i Irenom Žilić. Redatelji Mário Macedo i Sebastian Søgård snimali su krajobrazima Zagorja, a predivnu fotografiju zabilježio je Filip Romac.

Ne zaboravimo kako J.R. August još uvijek treba našu pomoć u skupljanju novca za snimanje dugosvirajućeg albuma sa zborom i višečlanim bendom, što znači da svatko može postati dijelom kantautorove ambiciozne kreacije. Sve detalje možete pronaći OVDJE. Do danas je prikupljeno oko 30% potrebnih sredstava, a do kraja kampanje je ostalo 20 dana. Visina iznosa uplate određuje povlastice i nagrade. Osim pismene zahvale na albumu, magneta, majice i vinila “33”, pažnju plijene velika bista autora i ručno rađene knjige pjesama splitske umjetnice Magdalene Modrić.