Karlovački kantautor Ichabod predstavio treći singl s nadolazećeg debi albuma!
7. ožujka 2019.
Music Box (10723 Članci)
Podijeli

Karlovački kantautor Ichabod predstavio treći singl s nadolazećeg debi albuma!

Ichabod je na YouTube-u objavio video spot za svoj treći singl “Bad Blood” s nadolazećeg albuma prvijenca.

Vide ospot odaje počast vrsnom klasiku engleske kinematografije The Loneliness of the Long Distance Runner, proslavljenog redatelja Tonyja Richardsona, a za stvaranje istog zaslužni su Pavle Kocanjer i Zoran Stojaković Sox, dok je snimatelj bio Marko Kekić.

Ichabod je mladi kantautor na hrvatskoj nezavisnoj glazbenoj sceni koji već  duže vrijeme gravitira između margine i očiju javnosti. S obzirom na količinu materijala koji je objavio od prošle godine do danas, može se zaključiti da u posljednje vrijeme ipak teži ka potonjem. Kritičari njegov zvuk opisuju kao melodični rock zvuk s ponešto americana utjecaja, beatlesovskih vokala i brit-pop aranžmana. Sredinom 2018. godine započeo je suradnju sa Zoranom Stojakovićem Soxom, veteranom karlovačke alternativne scene, predvodnikom bendova Vivian Girls i Miki i Srebrni Miševi te osnivačem nezavisne etikete Tiger Migraine Records u čijem studiju nastaju Ichabodove pjesme.

Teme njegovih pjesama su gotovo uvijek introspektivne, intimne, melankolične, napisane na pragu punoljetnosti i u razdoblju koje je uslijedilo kratko nakon. Iza sebe ima dva singla “We Could’ve Had a Better Time” i “Never Alone” s kojima se predstavio 2018. na festivalima Indirekt i Novi Val u Umagu i Budvi, Indirekt Showcase festivalu u Beogradu te na Začaranoj Močvari u Zagrebu.