Ne propustite Detourov koncert ljeta na krovu Muzeja suvremene umjetnosti
21. lipnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ne propustite Detourov koncert ljeta na krovu Muzeja suvremene umjetnosti

“Koncert na najposebnijoj pozornici u Zagrebu, na krovnoj terasi Muzeja suvremene umjetnosti svakako možemo proglasiti našim koncertom ljeta”, kažu u grupi Detour.

“Počašćeni smo pozivom na ovaj renomirani društveni događaj koji se održava četvrtu godinu za redom i gdje uz koncerte može uživati i u brojnim izložbama i projekcijama filmova. Za našu vjernu publiku pripremamo malo iznenađenje gdje ćemo izvesti par pjesama koje inače nisu dio našeg standardnog koncertnog repertoara. Za razliku od prethodnih nastupa ovog puta našoj publici prepuštamo svojevrsno kreiranje koncertne liste, pa na našem i event page-u objeručke prihvaćamo prijedloge, a mi ćemo ih zapisati i pripremiti”, ovim riječima frontman grupe Detour Nenad Borgudan osvrnuo se na njihov skorašnji zagrebački koncert u sklopu programa ‘Ljeto u MSU 2017.’.

Nakon rasprodanog slavljeničkog koncerta u Tvornici, prije više od pola godine, poklonici suvremenog elektro – akustičnog pop zvuka 08. srpnja ponovno će doći na svoje. Koliko Porinom ovjenčanom bendu znači ovaj koncert govori i činjenica da ovih dana vrijedno odrađuju probe, s obzirom da se nekih ‘zaboravljenih’ naslova treba i prisjetiti.

Detourovci su i ovo ljeto  koncertno vrlo aktivni pa ih tako osim Zagreba očekuju koncertni nastupi u Splitu, Dubrovniku, Somboru, Đurđevcu, Lastovu, Vodnjanu, Šibeniku itd.

Osim nastupa paralelno rade i na novim pjesmama koje bi se trebale naći na njihovom četvrtom studijskom albumu čiji se izlazak planira sredinom 2018. godine, a njihov  aktualni singl ‘Biram’ nakon dva mjeseca od objavljivanja još uvijek vrlo visoko kotira u eteru domaćih radio postaja gdje se i ovog tjedna našao među top 10 najvrćenijih pjesama.