Killersi krenuli s europskom turnejom – poznata set lista za koncert na nultom danu Exita
28. lipnja 2017.
Music Box (9668 Članci)
Podijeli

Killersi krenuli s europskom turnejom – poznata set lista za koncert na nultom danu Exita

The Killers su krenuli na turneju u sklopu koje će u Europi imati tek nekoliko koncerata. Publika Exita našla se na njihovom probranom popisu ovog ljeta, a dobra najava onog što ćemo slušati stiže nakon njihova prva dva nastupa.

Naime, set lista je već poznata i do sada su jedino mjenjali redosljed pjesama koje izvode. Na oba dosadašnja nastupa izvodili su novu skladbu “The Man”. Ono što je odlična vijest je to da je sastav iz Las Vegasa na popis pjesama uključio sve svoje hitove ne želeći razočarati svoje fanove.

Koncert su počinjali s odličnim hitom “Spaceman” dok su za nastup u Ateni izabrali vjerojatno svoj najveći hit “Mr. Brightside”. Tu je i pjesma koja ih je zapravo i probila – “Somebody Told Me”, nakon koje su se nizale njihove prepoznatljive stvari poput “All These Things That I’ve Done”, ali i obrada “Shadowplay”, klasik legendarnih Joy Division.

Za kraj bis s nezaobilaznim “Shot at the Night” i “When You Were Young”. Evo i cijelog popisa, samo kao naznaka kakv nas spektakl čeka 5. srpnja u Novom Sadu na glavnoj pozornici Exita!

Human
Spaceman
Somebody Told Me
The Way It Was
Smile Like You Mean It
The Man
Bling (Confession of a King)
Shadowplay (Joy Division cover)
Jenny Was a Friend of Mine
Glamorous Indie Rock & Roll
For Reasons Unknown
A Dustland Fairytale
Read My Mind
Runaways
All These Things That I’ve Done

BIS:
Shot at the Night
When You Were Young
Mr. Brightside