NAGRADNA IGRA: Vodimo vas na Seasplash Festival
3. srpnja 2017.
Nikola Knežević (2521 Članci)
Podijeli

NAGRADNA IGRA: Vodimo vas na Seasplash Festival

Od 20. do 23. srpnja bit će održano još jedno izdanje Seasplash festivala, jednog od najdugovječnijih hrvatskih festivala. Idealno je to mjesto za sve ljude dobre volje i sa željom za odličnim i opuštenim ljetnim provodom, tik uz more.

Na Seasplashu se pleše do ranih jutarnjih sati uz najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu reggae, dub, drum & bass, dancehall, ska, world glazbe, kao i raznovrsne elektronske glazbe.

Festival se odvija na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule i nudi četiri dana glazbe na mnoštvu pozornica, kao i dnevni glazbeni i umjetnički program na plaži, besplatno kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zonu i još puno, puno toga. Podiji su živopisni, a pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama s pogledom koji puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.

KREĆE NAGRADNA IGRA u kojoj vodimo dvoje najsretnijih čitatelja na Seasplash. Sve što trebate napraviti je poslati svoje podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona) na info@music-box.hr i u naslovu maila napišete “NAGRADNA IGRA SEASPLASH”.

Dobitnike objavljujemo u nedjelju, 9. srpnja. Sretno!