Dubioza kolektiv obožavateljima poklanja animirane Viber stickere
26. listopada 2017.
Music Box (9994 Članci)
Podijeli

Dubioza kolektiv obožavateljima poklanja animirane Viber stickere

Nakon nedavnog izlaska pjesme „Treba mi zraka“ s Dinom Dvornikom, duhovitog videa „Protjera“ s Tarikom Filipovićem i Moranom Zibar, te preseljenja zagrebačkog koncerta u najveću dvoranu u državi, Dubioza Kolektiv predstavlja strateško međunarodno partnerstvo s Viberom. 

Viber nije samo način komunikacije ili aplikacija za izmjenu poruka, već je postao puno više od toga. S preko 900 milijuna korisnika u svijetu, predstavlja vodeću platformu za interakciju, dopisivanje, zabavu ali i stvaranje odnosa između raznih brendova, institucija ili glazbenika sa svojim fanovima i korisnicima. Viber i Dubioza su  prepoznali priliku da ponude nešto više pa je tako nastalo partnerstvo, gdje je Dubioza prvi glazbeni bend u regiji koji nudi integrirano iskustvo korištenja Vibera sa svojim prijateljima.

Suradnja Vibera i Dubioze donosi 16 animiranih stickera koji su dostupni u cijelom svijetu, a kampanja osim u regiji, kreće istovremeno i u Francuskoj, Italiji, Grčkoj, Mađarskoj te ostatku Europe. Stickere, koji postaju sve korišteniji način komunikacije na Viberu, dizajnirao je član Dubioze, Vedran Mujagić, i potpuno su personalizirani, animirani i što je najbitnije – besplatni!

„Kad smo mi bili djeca, skupljali smo i razmjenjivali klikere, a današnja omladina razmjenjuje isključivo stikere. Zato smo zadali zadatak Vedranu, koji je u Dubioza kolektivu zadužen za dizajn, da nacrta dubiozne Viber stikere, pa da i mi imamo digitalnog konja za trku“, izjavili su članovi Dubioze povodom lansiranja Viber partnerstva i stickera.

Besplatni stickeri preuzimaju se na ovom linku – http://spl.viber.com/stickers/dubioza/web/

Osim stickera i Public accounta, Dubioza će po prvi put u regiji predstaviti Viber bot putem kojeg će svi pratitelji Dubioze na Viberu moći sudjelovati u nagradnim igrama te osvojiti ulaznice za koncerte u svojoj zemlji. Tako će, na primjer, njihova publika u Hrvatskoj dobiti priliku preko Vibera osvojiti ulaznice za zagrebački koncert 17. studenog 2017. Za koncertom Dubioze u Zagrebu vlada izniman interes pa je stoga koncert preseljen iz Doma Sportova u zagrebačku Arenu.
Link za Viber bothttp://spl.viber.com/redirect/dubioza/web/

Zanimljivo je također da će pratitelji Dubiozinog accounta na Viberu imati priliku putem Public Chata biti u stalnom kontaktu sa svojim omiljenim bendom.

Stvaranjem partnerstva s Viberom na razini svijeta Dubioza još jednom potvrđuje svoju originalnost u načinu komunikacije sa svojim pratiteljima i fanovima, koji će, vjerujemo, biti oduševljeni što od sada mogu sa svojim prijateljima komunicirati i putem Dubioza stickera.