Završio drugi krug glasovanja za Cesaricu, a dobitnika saznajemo 7. srpnja
5. srpnja 2017.
Music Box (6920 Članci)
Podijeli

Završio drugi krug glasovanja za Cesaricu, a dobitnika saznajemo 7. srpnja

Protekla dva mjeseca publika je birala između 40 najizvođenijih pjesama iz prošle godine, a ovoga petka, 7. srpnja, u Splitu na Prokurativama u 21:15 sati održat će se i svečana završnica glazbene nagrade Cesarica.

Na finalnoj večeri zabavljat će nas neki od nominiranih izvođača kao što su Nina Badrić, Željko Bebek, Ivan Zak, Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Rišpet, Kedžo & Zsa Zsa, Miroslav Škoro, Pravila igre i Mia Dimšić.

Podsjetimo, u drugom krugu glasovanja koje je završilo 2. srpnja publika je birala između 12 nominiranih pjesama: Nine Badrić, Doris Dragović & Jacquesa Houdeka, Željka Bebeka, Ivana Zaka, Tomislava Bralića & klape Intrade, klape Rišpet, Petra Graše & Hane Huljić, Olivera & Gibonnija, Kedže & Zsa Zse, Miroslava Škore, Pravila igre i Mije Dimšić.

U izravnom televizijskom prijenosu na Prvom programu HTV-a saznat ćemo koja će pjesma biti proglašena hitom godine po izboru publike i tako odnijeti pobjedu prvog izdanja novoutemeljene glazbene nagrade – Cesarica.

Utemeljitelj glazbene nagrade Cesarica je Unison – Hrvatski glazbeni savez, a ime Cesarica dobila je po pjesmi koja je na prvom Porinu, održanom 1994. godine, osvojila Porin u kategoriji Hit godine.

Uz glavnu nagradu, dodijelit će se i nagrade u pojedinačnim kategorijama pop, rock, zabavne, klapske i tamburaške glazbe, a organizator priprema i brojna druga iznenađenja.

U petak, 7. srpnja na Prokurativama bit će održana završnica glazbene nagrade Cesarica u Splitu, a svoje ulaznice osigurajte putem sustava AdriaTicket i Croatia Ticket.