Novi festival na Jadranu – Olive Groove Festival na Krku uz disco, funk, soul i house zvuk
6. srpnja 2017.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

Novi festival na Jadranu – Olive Groove Festival na Krku uz disco, funk, soul i house zvuk

Olive Groove Festival jedinstveni je glazbeno-vizualni događaj posvećen disco, funk, soul i house zvuku koji će se premijerno održati 4. i 5. kolovoza na živopisnoj prirodnoj lokaciji krčkih maslinika nedaleko Malinske.

Konceptualno zamišljen kao vješto prebiranje po najboljim vinilskim izdanjima funka, disca, soula, i housea iz kolekcija istinskih zaljubljenika u spomenute žanrove, festivalski program će, u potrazi za kvalitetom i autentičnošću minulih vremena, predstaviti upravo takve izvođače: diskografske labele Imogen Recordings, Burek, Cycle te Deep’n’Delicious kolektiv i Roller Boogie Night evente sa svim svojim perjanicama.

Nezaboravni ljetni plesnjak posjetiteljima će osigurati Mario Kolonić Pytzek, Antonio Žuža, Hrvoje Jelinčić aka Hrwoe, Marko Yesh Ješovnik, Jan Kinčl Zero, Josip Bajić aka Bronski, Life4Funk, Fryer, Boo Dale, Innaca, Repich & Peretti, Vedran Petrušić te Mrle, a kako ovo probrano društvo ne bi bilo usamljeno u glazbenom, ali i regionalnom smislu, svoj obol selekciji festivala dat će i slovenski DJ Gregor Volčanjak aka Kozmonaut.

U dva festivalska dana posjetitelji će moći intenzivirati svoja osjetila na dvije pomno izabrane lokacije. Dnevni dio programa i spektakularan zalazak sunca posjetitelji će dočekivati u prvom redu do mora uz opuštenu glazbenu kulisu u Beach baru „Paradajz“ na Rajskom putu do će se večernji dio  programa održavati na lokaciji festivala koja svojim savršenim spojem netaknute prirode predstavlja autohtonost lokaliteta i mogućnost neometane noćne zabave uz epski Void Acoustics sound system.

Line up potvrđuje ono što organizator sugerira, Olive Groove Festival je mjesto na kojem želite biti stoga apeliramo na sve kroničare dobroga zvuka da vruće dane svojih godišnjih odmora rezerviraju za uživanje u glazbi u intimnoj atmosferi očaravajućih krčkih maslinika, hrastove šume, suhozida i nezaboravnih zalazaka sunca.

Ulaznice:

Cijena jednodnevne ulaznice u pretprodaji je 90 kn, dok festivalska dvodnevna ulaznica stoji 140 kn.

Službena prodajna mjesta: