Čarobna kombinacija Pecotić-Lesique u novoj pjesmi maestralne Darije Hodnik
7. srpnja 2017.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

Čarobna kombinacija Pecotić-Lesique u novoj pjesmi maestralne Darije Hodnik

Kažu da za sreću treba otvoriti srce i pustiti ljubavi da nas preplavi, a upravo ta poruka nit je vodilja pjesme „Pružam ruke sreći“, novog singla maestralne Darije Hodnik, punokrvne pjevačice dojmljivog spleta interpretativnih emocija koja se nedavno pridružila najvećoj hrvatskoj diskografskoj kući Croatia Records.

Da ljubav ženu čini jačom i za let i za pad zna Ante Pecotić, pjesnik među domaćim glazbenim autorima kojeg je na divne stihove inspirirala čarobna glazba Miroslava Lesića Lesiquea, zaslužnog i za aranžman koji slušanjem vodi u neki zamišljeni bajkoviti svijet.

„Priznajem da sam nestrpljivo čekala da ova pjesma ugleda svjetlo dana i krene u svoj život jer mi je miljenica od kada sam ju prvi put čula. Ima prekrasnu atmosferu i šalje divnu poruku o bezuvjetnoj ljubavi, sreći i miru kojima svi težimo. Nastavljam dobru i provjerenu suradnju s mojim dragim prijateljima Antom Pecotićem i Miroslavom Lesićem, a prvi put surađujem s mladim i talentiranim redateljem Dinkom Pasinijem, koji je video spot za pjesmu napravio minimalistički, profinjeno, u skladu s atmosferom priče. Snimali smo u prirodi, praćeni prekrasnim vremenom i zrakama sunca koje su pridonijele opuštenom raspoloženju cijele ekipe. Iskreno se nadam da ćemo cijelo ljeto pružati ruke sreći jer u današnja vremena to svi zaslužujemo”, o novoj pjesmi otkriva uvijek nasmijana Daria čijom vedrinom i životnim optimizmom malo tko može biti neokrznut.

„Daria je vrhunska pjevačica s kojom je predivno raditi obzirom da ju krasi mirnoća i sigurnost u ono što radi. Fenomenalne reakcija publike, ali i struke na prošli singl ‘Kad jednom se spoje’ dale su nam dodatnu energiju za rad na novoj pjesmi“, kaže Miroslav Lesić Lesique, autor glazbe ove posebne skladbe premijerno emitirane u emisiji Svijet diskografije urednika Zlatka Turkalja na 2. programu hrvatskog radija.

Video spot za pjesmu „Pružam ruke sreći“ mladog redatelja Dinka Pasinija, premijerno prikazan na CMC televiziji i portalu Vecernji.hr, vizualno se odlično nadograđuje na pjesmu ističući prirodu kao okruženje u kojemu je čovjek najbliži svom bitku i potpunoj sreći.