Majstori s mora i kraljevi partyja, Kuzma & Shaka Zulu, dobili svoje Best of izdanje
16. kolovoza 2017.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Majstori s mora i kraljevi partyja, Kuzma & Shaka Zulu, dobili svoje Best of izdanje

Kuzma & Shaka Zulu – doktori puknuća, majstori s mora, splitski hitmejkeri, rap/reggae/dance/italo disco legende – dobili su svoje “Best of” izdanje!

Zar je itko sumnjao? Party je loš ako se ne zavrti neki od njihovih hitova, ljeto ne počne dok ne zasvira “Lito ide mala”, a pitanje svih pitanja “Di ćemo večeras?” dobilo je svoj odgovor: idemo naložiti do kraja MP3, popit’ pivu i skočit’ u rivu!

Uz Kuzmu & Shaku uvijek ćete biti mladi i ludi, a sad imate i ovu suludo dobru “Best of” kompilaciju kojom ćete noću buditi susjede ili biti glavni as dok iz auta trešte hitovi kao što su: “Puknuta ekipa”, “Party (ruke gore)”, “U vrelim ljetnim danima” ili “Retardi sa fejsa”.

No odvrtimo film unatrag! Kuzma & Shaka Zulu osnovani su 1993. i od tada redaju samo hitove pa je tako i ovo izdanje nešto što jednostavno morate imati! Četiri albuma u razdoblju od 16 godina “Prva liga”, “Lito ide mala”, “Idemo na more” i “Di ćemo večeras” –  ustoličili su ih kao neprikosnovene zabavljače čiji su nastupi iznimno dobro posjećeni i za vrijeme kojih publika pada u delirij!

Na ovom izdanju uživat ćete i u dva bonusa, italo mixu pjesme “Zaspala na suncu” i najnovijem singlu “Vratit ću se funku” – Kuzma & Shaka Zulu jači su nego ikad!

Album “The Best of Collection” Kuzme & Shake Zulua možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 49 kuna.