Poznat potpuni program za Defected Croatia 2017. u Tisnom – dostupne ulaznice za regiju
28. srpnja 2017.
Music Box (8958 Članci)
Podijeli

Poznat potpuni program za Defected Croatia 2017. u Tisnom – dostupne ulaznice za regiju

Poznat je potpuni program za Defected Croatia festival koji se održava od 10.-15. kolovoza u The Gardenu u Tisnom.

Festivalski posjetitelji iz svih dijelova svijeta spremni su za šest dana house hedonizma na našoj obali. Nova postava uključuje imena kao što su Camelphat, Black Motion, Claptone, Amine Edge & Dance, Mat.Joe, Session Victim, Ninetoes, Folamour, Pablo Fierro, Melvo Baptiste, Armless Kid, Kiddy Smile, Aeroplane, D Haus, Pablo Fierro, a sjajne izvedbe su zakazane na tri dnevne pozornice, zabavama na brodovima koje plove dva puta dnevno i u klubu na otvorenom Barbarellas.

Defected je udružio snage s BE-AT.TV i Mixmagom te dovode headlinere kao što su Eats Everything, Derrick Carter, MK i Kenny Dope na glavnu pozornicu tijekom tjedna, a petak i subotu preuzima Glitterbox zajedno s imenima kao što su Todd Terry, The Shapeshifters, Basement Jaxx ili Claptone.
Pozornica uz plažu bit će mjesto na kojem će se slušati Classic Music Company, We Play House, Soul Heaven, 4 To The Floor, kao i Data Transmission s mixom underground house heroja i novih talenata kao što su Soul Clap, Josh Butler, Monki i Ninetoes.    

Čak dvije zabave na brodovima dnevno isplovit će na slavnom Argonaughty brodu, a za zvučnu kulisu zaduženi su  Defected, Deep Vision, Deepah Ones (aka Spen & Karizma), 4 To The Floor, Undr The Radr, Glitterbox, La Rocca, D-Vine Sounds, Frequently Flying, Simma Black, Classic Music Company, Traxsource i Origins, dok će istovremeno svaki dan za glazbu uz plažu biti zaduženi Nightmares On Wax, Pete Gooding, Brown S i Sef Kombo.

Kada padne mrak glazba se premješta u jedinstveni klub na otvorenom Barbarella’s, a glazbu tamo biraju pravi plesni teškaši Edible, DFTD, Glitterbox, Defected i Dennis Ferrerov Misfit Society. Uhvatite i povratak Spen & Karizme nakon legendarnog prošlogodišnjeg nastupa, kao i onaj Sam Divine, Amine Edge & Dance, Low Steppa, Derrick Carter (kao ‘Derrick Does Disco’), Franky Rizardo i mnogih drugih koji će festivalski dan dovesti do zore.

Potpuni raspored potražite na www.defected.com/croatia

Smještaj na samoj festivalskoj lokaciji dostupan je samo kao opcija kampiranja u glamping ili vlastitim šatorima, dok su apartmani rasprodani. Glamping luksuzni šatori mogu smjestiti četiri osobe, te imaju vlastitu terasu, a ako želite ponijeti svoj šator rezervirajte mjesto u kampu. Tisno je odmah u blizini festivaleske lokacije, a kratka šetnja vas dijeli od izbora apartmana i hotela.

Suncem okupani mali zaljev koji nudi smještaj na samoj lokaciji svrstava The Garden Resort u jednu od najboljih festivalskih lokacija. Defected Croatia je puno više od festivala, te je ujedno i odmor koji se proteže na šest dana.

Glavna pozornica ugostit će velika imena iz svih dijelova svijeta, a smještena je nekoliko koraka od mora dok pogled na otoke i ples uz more je nešto što čini pozornicu na plaži zaista posebnom.  Legendarni klub na otvorenom Barbarella’s omogućuje jedinstveni doživljaj uživanja u plesu pod zvijezdama dok ne svane, a zabave na brodu Argonaughty dva puta dnevno će priuštiti nezaboravne trenutke.

Pravi komadić raja, The Garden Resort u Tisnom, uz kombinaciju kristalno čistog more, vlastite plaže, mnoštva sunca i prekrasnih sumraka, toplih noći i fantastičnog festivala, pruža pravi ljetni odmor i zabavu u jednom. Defected Croatia objedinjuje festivalsko iskustvo, te istovremeno pruža osjećaj intimnosti.  Zračne luke u Splitu i Zadru povezane su s više od 50 gradova po cijeloj Europi, a smještaj je osiguran na samoj lokaciji, kao i u živopisnom mjestu Tisno do kojeg vas vodi samo kratka šetnja.

Ulaznice

Dostupne su festivalske ulaznice za regiju, koje uključuju ulaz na glavni festival i njegove pozornice, te Barbarella’s Discotheque. Cijena je 500 kuna, a mogu se kupiti u sustavu Entrio.
Ulaznice za boat partyje se kupuju odvojeno.

Foto: Julien Duval