Madonna najavila povodom 59. rođendana peti live album “Rebel Heart Tour”
18. kolovoza 2017.
Music Box (7321 Članci)
Podijeli

Madonna najavila povodom 59. rođendana peti live album “Rebel Heart Tour”

Rebel Heart turneja trajala je sedam mjeseci, Madonna je nastupala na četiri kontinenta, u 55 gradova te odradila 82 nastupa.

Madonnin peti live album “Rebel Heart Tour” sadrži live snimke koncerata te snimke iza kulisa. Izdanje dolazi na DVD-u te Blue Ray-u, kao i u CD te digitalnom obliku, a u prednarudžbi je dostupno putem Google Play digitalnog glazbenog servisa te putem službene web stranice pop kraljice Madonne. “Rebel Heart Tour” u Hrvatskoj očekujemo 15. rujna.

“Rebel Heart Tour” u CD i digitalnom obliku sadržavat će 22 pjesme s Rebel Heart turneje, a samo izdanje fanovima će biti još zanimljivije jer donosi i snimke nastupa u Sydney Qudos Bank Areni, kao i ekskluzivnog fanclub nastupa “TEARS OF A CLOWN”, kojim Madonna slavi povratak u Australiju nakon 23 godine.

“Rebel Heart Tour” izdanje nastalo je u režiji Jamiea Kinga, Dannya B. Tulla te Nathana Rissmana, a za audio produkciju pobrinuo se Kevin Antunes, u suradnji s bendom kojeg čine Ric’key Pageot (klavijature), Brian Frasier-Moore (bubnjevi), Monte Pittman (gitara), te prateći vokali Kiley Deante Nicki Richards.