Legenarni Shark Island s Damirom Šimićem Shimom u Bikers Beer Factoryju
23. kolovoza 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Legenarni Shark Island s Damirom Šimićem Shimom u Bikers Beer Factoryju

Reunion Shark Islanda, legendarnog hard rock benda iz ’80-ih koji je svojedobno bio jedan od najpopularnijih rock bendova Los Angelesa, ovog četvrtka gledamo u Bikers Beer Factoryu (Savska cesta 150) u Zagrebu !

Točno u 21 sat počinje generalna proba otvorena za javnost kojom se Shark Island, u kojem već 25 godina svira i naš vrhunski gitarist i dobitnik nagrade Fender, Damir Šimić Shime, u Zagrebu zagrijava za nadolazeće nastupe u Londonu ovog vikenda – u petak, 25.8. u Camden Undergroundu, a u nedjelju 27.8. sviraju u sklopu Hair Metal Heaven Hull Festivalu na kojem se okupljaji brojni poznati hard rock bendovi ’80-ih!

Iako je bend službeno prestao djelovati još 1992. godine, njihovi su članovi ipak i dalje ostali aktivni, stvarali nove bendove i projekte, a sada su se odlučili ponovo okupiti kao Shark Island i generalnu probu otvorenu za javnost kojom se pripremaju za London odraditi u Zagrebu!

Gitarist Damir Šimić Shime, koji je svoju glazbenu karijeru iz Zagreba preselio u SAD i tamo ostvario zavidne suradnje poput one s Eddijem Van Halenom, Chrisom Impelliterijem i brojnim drugim imenima, dio je postave benda Shark Island već više od dva desetljeća. Svi su članovi benda vrhunski glazbenici, a frontmen benda Richard Black, priča se, bio je glavni uzor i influencer Axlu Roseu koji je od njega crpio inspiraciju za scenske pokrete, iako to nikada nije javno priznao..Pa, dođite i uvjerite se u to sami!