Toni Cetinski s mladim snagama ‘glasno zapjevao’ i podržao sve one koji slijede svoje snove!
28. kolovoza 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Toni Cetinski s mladim snagama ‘glasno zapjevao’ i podržao sve one koji slijede svoje snove!

Godinama poznat kao čovjek koji pomaže mladima na njihovom životnom, ali i glazbenom putu, Toni Cetinski još jednom je pokazao svoje veliko srce i nesebičnost.

Suvereni vladar regionalnih pozornica, protekle je mjesece iskoristio kako bi udružio snage sa mladim i talentiranim glazbenicima, čije vrijeme tek dolazi, te da im na svoj način pomogne u prvim koracima koji su pred njima na sceni.

Rezultat svega je pjesma i video spot ‘Glasno zapjevaj’, koju Toni izvodi zajedno za sudionicima RTL-ovog glazbenog showa ‘Zvijezde’, Sara Knežević, Marija Barišić, Filip Rudan i Eric Vidović.

‘Pravi razlog zbog čega ja volim pružiti pomoć mladima koji su u početku ostvarenja svojih snova, je to što njima takve stvari puno znače, a mene izuzetno ispunjavaju. U svojim počecima, od starijih kolega naučio sam puno toga, ali i ono najljepše pomagati mlađima, pa tako ja sada nastavljam tim putevima, jer to itekako ima smisla.’, kazao je Toni.

Pjesmom ‘Glasno zapjevaj’ autorice Dubravke Cetinski koja potpisuje glazbu i tekst, Toni je zajedno sa Sarom, Marijom, Ericom i Filipom, podržao sve one koji slijede svoje snove. Nova skladba dobila je i izuzetno upečatljiv video broj sniman u Rovinju pod redateljskom palicom samog Tonija i Brune Grgurića. Publika će Tonija imati prigodu vidjeti u nešto drugačijem izdanju, jer je Toni ovoga puta mikrofon odlučio zamijeniti DJ pultom.

‘Dragi moji Sara, Marija, Filip i Eric, ne mogu vam opisati koliko sam sretan i ponosan dok vas gledam na mojim tajnim mjestima iz djetinjstva dok ste snimali svoj prvi spot. Moj grad jako dobro zna koja su to mjesta i koliko je tu dočekano najdivnijih zalazaka sunca. Hvala vam što ste ovoj pjesmi dali baš ono o čemu sam razmišljao dok je nastajala.’, poručio je Toni.

Foto: Denis Dujak/Hrvoje Kovačević