Beogradska indie rock senzacija KOIKOI drugim singlom plovi “Misisipijem”
23. svibnja 2021.
Music Box (9677 Članci)
Podijeli

Beogradska indie rock senzacija KOIKOI drugim singlom plovi “Misisipijem”

Nova beogradska indie rock atrakcija KOIKOI poziva nas na plovidbu na “Misisipi”, što je naziv prodornog drugog singla i videospota s nadolazećeg debitantskog albuma “Pozivi u stranu”, koji izlazi 4. lipnja 2021. za Moonlee Records.

U pjesmi “Misisipi” isprepliću se hipnotizirajuća psihodelija, rockerska eksplozivnost, višeglasna himničnost, ritmička poskočnost i sveopća napetost, što nudi odličnu podlogu za akcijski videospot na ‘domaćem Misisipiju’, koji je režirao Raško Miljković.

Raško, koji je široj javnosti poznat prvenstveno po dugometražnom filmu “Zlogonje” s kojim je osvojio brojne međunarodne filmske nagrade, o suradnji s KOIKOI kaže:

“Veliko je zadovoljstvo kad radiš spot za pjesmu koja ti se sviđa. Još je veće zadovoljstvo kada taj spot radiš sa skupinom vrhunskih filmskih autora. Najveće zadovoljstvo je kada se tijekom snimanja spota osjećaš kao da si se opet vratio u studentske dane, i to usred neke veoma zabavne ekskurzije, a onda, zamisli, spot ispadne bolje nego što si inicijalno zamislio. Iako su standardi već u startu bili visoko postavljeni. Veliko hvala ekipi i bendu na pozitivnoj energiji, mukotrpnom radu i na vjeri u sumanutu ideju.”

KOIKOI su s prva dva singla “Ogledalo je zrcalo” i “Misisipi” letvicu postavili visoko, tako da s još većim nestrpljenjem čekamo njihov dugometražni album s 10 novih pjesama. I ništa više neće biti isto.