MKDSL podrška Zardonicu u Boogaloo-u – publika bira glazbu za set
6. rujna 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

MKDSL podrška Zardonicu u Boogaloo-u – publika bira glazbu za set

Venezuelanski electro/dance/metal DJ i producent Zardonic dolazi 7.listopada u Boogaloo, a kao njegova podrška nastupit će MKDSL! Poznati beogradski producent i DJ dozvolit će svojim fanovima da biraju glazbu za njegov set.

Marko Milošević aka MKDSL (Mama kaže da sam lep) je beogradski producent, multiinstrumentalist, live performer i nekadašnji DJ, u svijetu glazbe je više od 18 godina. Svoj raznoliki, prepoznatljiv i neuhvatljiv opus gradio je desetljeće i pol kroz bavljenje DJ-ingom, a nakon toga u zadnjih više od 3 godine isključivo izvođenjem glazbe uživo. Prepoznatljiv stil koji MKDSL prezentira pun je pozitivne energije i specifičnog smisla za humor, a za svoj izbor glazbe kaže da je to „inteligentna muzika za ples”. Svojim live nastupom zamagljuje granicu između žive svirke i DJ seta, a eklektičnim pristupom glazbe spaja zvukove techna, disca, etna, rocka i punka u jedan moderan klupski doživljaj. KDanas je aktivni član u bendu Bojane Vunturišević, bendu Đorđa Miljenovića aka Wikluh Sky i bendu Chorbika. Nedavno je otvorio glazbenu kuću “Chorbika records” i izdao za tu etiketu prvo LP izdanje “Ti i ja”.

Veseli se nastupu prije Zardonic-a zbog svega onoga što ovaj venezuelanski DJ radi i predstavlja. Za ovu večer MKDSL sprema nešto potpuno drugačije! Poziva fanove da sami izaberu glazbu koju će puštati: “Radit ću live clubbing adaptacije heavy metal pjesama koje vi izaberete! Uskoro ću vas zamoliti za prijedloge, razmislite što biste voljeli čuti na velikom razglasu u klupskom aranžmanu. Mjetaal! ”

Zato – pratite njegov službeni Facebook page i saznajte na koji način i vi možete utjecati na to da ova večer bude još bolja!

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 120KN. Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Ticketshopa, u Boogaloo-u, kao i online na www.ticketshop.hr

Organizator: HH Artists