“Imam nekog koga nemam”, novi singl i spot Putokaza s albuma “Meandri”
5. lipnja 2020.
Music Box (11142 Članci)
Podijeli

“Imam nekog koga nemam”, novi singl i spot Putokaza s albuma “Meandri”

Nakon inspirativnog singla “TanTanatos”, kojim je otvoreno predstavljanje novog, 14. po redu albuma “Meandri”, Putokazi nam predstavljaju novi singl.

Kao druga postaja budućeg filmskog omnibusa, singl “Imam nekog koga nemam” introspektivno je poniranje u srž spoznaje koja ne zaobilazi nikoga od nas. Doista, ne postoji nitko tko nije nekoga izgubio, bilo to u fizičkom ili čuvstvenom svijetu. I svatko se od nas nosi drukčije s tim gubicima. Netko se utapa u vlastitim suzama, hraneći se svojom boli kao utjehom pred sveopćom prazninom, drugi isušenih očiju bol uranjaju u unutarnji svijet utihnut šutnjom. Stoga se i druga tema s novog albuma uklapa u simboličku poveznicu oštrih skretanja na ubrzanom tijeku životne rijeke. Svi smo uronjeni u veliku vodu u pokretu koja meandrira životnim zavojima na kojima protječemo puneći vrijeme naše fizičke pojavnosti.

Autorica spota je umjetnica Gea Rajić uz mentorstvo Sanjina Stanića. U videu, koji je sniman na lokacijama središnje Istre u doba pandemije virusom korone, glumila je Antonela Brenko.