Premijerno prikazan novi film Reese Witherspoon – “Počinjem ponovno”
8. rujna 2017.
Music Box (10094 Članci)
Podijeli

Premijerno prikazan novi film Reese Witherspoon – “Počinjem ponovno”

Premijera romantične komedije „Počinjem ponovno“ u Kaptol Boutique Cinema privukla je brojne poznate osobe te potaknula uvijek zanimljive rasprave o mladosti i lijepom izgledu

Koliko je jednostavno u životu krenuti ispočetka, do kada smo „službeno“ mladi i jesu li četrdesete uistinu nove tridesete samo su neka od pitanja koja su se mogla čuti na svečanoj premijeri najnovijeg filma popularne američke glumice Reese Witherspoon. Priča o četrdesetogodišnjoj razvedenoj majci Alice koja se zaljubljuje u mnogo mlađeg muškarca dok se istovremeno bivši suprug (Michael Sheen) želi vratiti kući, nasmijala je i zaintrigirala brojne okupljene, među kojima su se našle i Ana Radišić, Larisa Navojec, Renata Sopek, Kristina Krepela i brojne druge poznate osobe.

Šarmantno ozračje nedavno preuređenog Kaptol Boutique Cinema pokazalo se odličnim za premijernu izvedbu filma redateljice Hallie Meyers –Shyer, a vraćanje vjere u ljubav, ponovno pronalaženje sebe i otkrivanje novog smisla života poruke su o kojima će se dugo razglabati. Stoga, prošećite do najbliže kino dvorane i uživajte u najromantičnijem filmu jeseni.