Toni Cetinski uz mlade snage u Zagrebu priredio glazbeni show!
11. rujna 2017.
Music Box (11101 Članci)
Podijeli

Toni Cetinski uz mlade snage u Zagrebu priredio glazbeni show!

Čovjek čija glazbena zvijezda najsjajnije osvjetljava regionalno nebo, napravio je u vikendu za nama neviđeni show u Zagrebu.

Na jubilarnoj proslavi rođendana jednog trgovačkog centra, Toni Cetinski svim je Zagrepčanima poklonio izniman dar i besplatni glazbeni spektakl na otvorenom. Nezaboravan nastup pod vedrim nebom, brojnoj publici ponudio je neodoljiv doživljaj, a mjesto gdje se koncert održavao bio je pretijesan za sve one koji su subotnju večer odlučili provesti u društvu svog omiljenog glazbenika. Odlično raspoložen i rasplesan, Toni je svojim humorom između pjesama, do suza nasmijavao sve okupljene. Istodobno, novi, drugačiji zvuk, kojeg promovira svojim acoustic/electric projektom, u kojem pjesme izvodi u akustičnim varijantama, bio je pravi magnet brojnim fanovima, koji su od prve do posljednje minute pjevali sa svojim idolom.

Foto: Lukša Marotti

Poznat kao glazbenik velikog srca, koji nesebično pomaže mladim glazbenicima, Toni je i ovu prigodu iskoristio kako bi na pozornici ugostio svima dobro poznata lica. Tako su posebnu čar koncertu dale mlade snage regionalne scene, David Temelkov, Jure Brkljača i Marko Kutlić, sve odreda glazbenici koji su svojim talentom i prvim pjesmama, već zadivili obožavatelje. Ženski dio publike, posebno onaj mlađi, bio je najglasniji i vriskom je popratio svaku Davidovu, Jurinu i Markovu izvedbu. Publika je posebno uživala u odličnoj izvedbi pjesme ‘Lagala nas mala’, koju je Toni otpjevao s Markom Kutlićem.

Svi na koncertu od najmlađih pa do najstarijih, posebno su pak bili oduševljeni kada je David Temelkov otpjevao pjesme ‘Ljubav na daljinu‘ i ‘Bila je bolja‘, a Jure BrkljačaDruga strana‘ i aktualni singl ‘Pristani na sve‘.

I ovaj nastup, ali i gužva koja je vladala prije i sat vremena nakon samog koncerta, te obožavatelji koji su željeli fotku ili autogram, pokazatelj su iznimne glazbene veličine Tonija Cetinskog, a David Temelkov, Jure Brkljača i Marko Kutlić, imena su za koja će se još čuti.

Izvor: Hit Records

Foto: Mario Draušnik