Svemir predstavlja prvi službeni singl s nadolazećeg albuma – “Plus četrdeset”
14. ožujka 2019.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Svemir predstavlja prvi službeni singl s nadolazećeg albuma – “Plus četrdeset”

Nakon što su nam u posljednjih nekoliko mjeseci poklonili akustične, kod kuće snimljene verzije dvije nove pjesme, i njima najavili svoj novi album “Strah od dubine”, Svemir objavljuje i  prvi službeni studijski singl s nadolazećeg albuma.

Pjesma “Plus četrdeset” ima sve ono što ste do sada kod Svemira voljeli, pa i više od toga – prepoznatljiv lirski rukopis teksta i pamtljivu melodiju koju nosi fino uigran bend, a ovoga puta sve još zaogrnuto zborskim dionicama koje dižu cijelu pjesmu u neke više sfere. Autor spota je Doringo.

Album “Strah od dubine”  izlazi uskoro u izdanju Mast produkcije, a bend će ga promovirati intimnom svirkom u zagrebačkom klubu “Vinyl” 10. travnja. Album je sniman u tonskom studiju Sunday studios (snimatelj: Sven Pavlović), produkcija i miks djelo su Dražena Gavrilovića u njegovom Pod.room studiju, a master je radio Pavle Miholjević.

Bend čine: Zvonka Obajdin na vokalu te gitari ili klaviru, Daniel Rodik na solo gitari i pratećim vokalima, San Mikulec na bass gitari i pratećim vokalima, te Matko Borišić na bubnjevima.

Foto: Doringo