Pogledajte što vas sve čeka na početku nove koncertne sezone u Vintage Industrial Baru
18. rujna 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Pogledajte što vas sve čeka na početku nove koncertne sezone u Vintage Industrial Baru

Vintage Industrial nakon tri mjeseca besplatnog programa u Ljetnom vrtu seli u koncertnu dvoranu, koju su za novu sezonu osvježila dva graffiti umjetnika – Chez 186 i Sarme.

Uz hrpetinu odličnih koncerata, program će dobiti svojevrsnu modifikaciju. Naime, zbog velikog interesa za neke od vrtnih programa, odlučili smo ih prilagoditi programu u zatvorenom prostoru. Tako će svi posjetitelji imati priliku gledati stand up komičare, igrati moderne društvene igre, natjecati se u kvizu znanja i slušati jazz i to sjedeći.

Jazz Garden, program koji je eksplodirao ovo ljeto dobit će svoju inačicu pod krovom, pod imenom Jazz Story, te u odnosu na ostale programe, ovaj će tek doći do izražaja obzirom na sound za koji je zaslužan mladi Tomislav Zubak.

S početkom nove sezone, osim promjena i novotarija u programu, koncertna dvorana Vintage Industriala dobila je malo osvježenje za koje su zaslužni Chez 186 i Sarme – dva zagrebačka umjetnika koji su među najaktivnijima i najpoznatijim domaćim graffiti umjetnicima.

Ideja je bila interijer koncertnog prostora urediti u skladu s pričom i simbolima koji se vežu uz klub, a to je vintage stil, tetovaže, motori, rokenrol te ulična kultura, odnosno graffiti sessioni (block partiji) koji svake godine daju novo lice i vanjskom zidu kluba (uz parking).

Sarme je bio fokusiran na na oslikavanje spomenutih elemenata, dok je Chez 186 dio dvorane uređivao apstraktnim elementima koji se vežu uz njegov rad.

Tri duga mjeseca besplatnog programa u Ljetnom vrtu selimo pod krov Vintage Industriala. Iako je i prošlih sezona program bio intenzivan, odlučili smo još malo stisnuti papučicu tako da npr. sam listopad broji preko 15 autorskih koncerata i to odličnih bendova.

Zatvaranje Ljetnog vrta i samog ljeta, palo je na mladog, odličnog glazbenika, gitarista i vokala Domagoja Šimeka, frontmana bendova She Loves Pablo te Muscle Tribe Of Danger And Excellence.

Veliko otvorenje u petak 15. rujna odradili su Psihomodo Pop sa svojim Unljugd koncertom, a subotu, 16. rujna, je preuzeo Rockabilly Showdown s dva odlična benda, talijani Pete and the Shine Brights & zagrebački momci Johnny and his Rockin’ Tunes.