Jedan od najboljih hrvatskih vokala, Boris Štok, nastavlja niz odličnih singlova
19. rujna 2017.
Music Box (10969 Članci)
Podijeli

Jedan od najboljih hrvatskih vokala, Boris Štok, nastavlja niz odličnih singlova

Nakon izvrsnog uspjeha singla “Ispod kože”, koji je ušao na HR TOP 40 i još uvijek je pri vrhu brojnih nacionalnih TOP lista, Boris Štok nastavlja raditi punom parom!

Pod redateljskom palicom Judite Gamulin mladi riječki pjevač, autor i tekstopisac upravo dovršava snimanje spota za novi singl “Kao mi”, koji će biti objavljen početkom listopada.  Singl “Kao mi” najavljuje EP izdanje s dosadašnjim singlovima Borisa Štoka te posebnim dodacima za fanove. Koncertna promocija EP-a će se održati u subotu, 4. studenog u Tvornici kulture u Zagrebu.

Ovaj petak (22. rujna) u 18:10 sati, starta “Daj 5(ak)” – nova emisija za mlade na HTV-u, koju svojim gostovanjem i nastupom uživo otvara upravo Boris Štok.

Iako je mlad, Boris Štok iza sebe ima iznimne uspjehe – objavio je pet studijskih album (tri s grupom Quasarr, dva s projektom Manofon), nastupio je na svim vodećim festivalima i klubovima u regiji, u duetu “Ljubav” s Josipom Lisac osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin, a kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe je surađivao s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima – Mrle & Ivanka, Henry Radanović, Marko Tolja, Zoran Predin, grupa Nola te brojni drugi.