Novi početak bivšeg pjevača Pravila igre, Marka Kutlića! Poslušajte prvi singl “Srce se spasilo”!
19. rujna 2017.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Novi početak bivšeg pjevača Pravila igre, Marka Kutlića! Poslušajte prvi singl “Srce se spasilo”!

Novi početak, nova pjesma i novi spot. Marko Kutlić nakon izlaska iz Pravila igre, otvara novo poglavlje u životu, ali i na svom glazbenom putu.

‘Srce se spasilo’ prvi je samostalni singl i spot u izdanju Hit Recordsa, te prema reakcijama struke, publike i prijatelja, pravi pogodak. Publika, posebno ženski dio koja od samih glazbenih početaka prati Marka i voli njegov upečatljiv vokal, s nestrpljenjem je čekala upravo ovaj trenutak!

Zadovoljstvo konačnim rezultatom, ali i kako sam priznaje pozitivnu tremu, nije skrivao ni Marko jer ipak je riječ o prvoj samostalnoj i autorskoj pjesmi, koja za njega ima iznimno značenje.

‘Napravio sam nešto drugačije od onoga što ste dosad mogli čuti od mene, ozbiljnije i nešto što više opisuje mene kao osobu. Pjesmu sam radio sa svojim dragim prijateljem Aleksandrom Čubrilom, koji je autor ovog izvrsnog teksta, a za aranžman i produkciju bio je odgovoran fenomenalan dvojac iz deciBel studija, Igor Ivanović i Marko Vojvodić.’

‘Srce se spasilo’, glazbena je priča o nesretnoj ljubavi, koja završava razlazom između dvoje ljudi. Marko ističe kako mu je bio izazov raditi na pjesmi, kao i pokušati prenijeti njenu emociju.

‘Pjesme za mene imaju terapeutsko djelovanje. Kada sam u životu prolazio kroz teške ljubavne epizode, glazba je bila ta koja je liječila moju dušu. Vjerujem da će svaki slušatelj koji je nekada u životu proživio nesretnu ljubav, pronaći sebe u ovoj pjesmi i da će slušajući ove stihove uistinu izliječiti dušu’.

Pored glazbe, uvijek vedar, nasmijan i pozitivan, Marko je svoj osobni potpis ostavio i na izuzetno dojmljivom video spotu. ‘Spot je snimao „2MK Production“, pod redateljskom palicom moje supruge Marije, Josipa Ninkovića i mene. Odlučili smo sve podići na jednu višu stepenicu, da izbjegnemo često viđene kadrove Zagreba, pa smo se zaputili u susjednu Mađarsku, točnije Budimpeštu i Nagykanizsu’, kazao je Marko.

Ekipa je napravila drugačiji video od klasično snimljenih, sa zanimljivom radnjom. Uza sve to, imali su i čast da je ulogu glavne glumice u spotu odigrala aktualna Miss Universe Hrvatske, predivna Shanaelle Petty.

Foto: Igor Dugandžić