Uoči rođendana Leonarda Cohena objavljen novi spot za “Leaving The Table”
20. rujna 2017.
Music Box (10589 Članci)
Podijeli

Uoči rođendana Leonarda Cohena objavljen novi spot za “Leaving The Table”

Leonard Cohen bi 21. rujna, proslavio 83. rođendan. Nažalost, napustio nas je 7. studenoga prošle godine, netom nakon objavljivanja albuma “You Want It Darker”. 

Uoči rođendana objavljen je i novi spot “Leaving The Table”. Obitelj Leonarda Cohena predstavila je i Tower of Song: A Memorial Tribute to Leonard Cohen, odnosno obilježavanje prve godišnjice smrti glazbene ikone koja će se održati 6.11., u 19.30 sati, u Bell Centre, Montreal. Nastupit će:  Elvis Costello, Lana Del Rey, Feist, Philip Glass, k.d. lang, The Lumineers’ Wesley Schultz  i Jeremiah Fraites, Damien Rice, Sting, Patrick Watson, Adam Cohen, a uskoro će biti  najavljeno još glumaca i izvođača.

Prodaja karata kreće u subotu 23. rujna, a uz glazbene gosteočekuju se i kanadski premijer te čelni čovjek Quebeca.

“Otac mi je ostavio popis uputa prije nego je preminuo. Stavi me u lijes pokraj moje majke i oca. Napravi malu komemoraciju za bliske prijatelje i obitelj u Los Angelesu. Ako želiš  javni događaj, napravi ga u Montrealu.”, rekao je Cohenov sin, glazbenik Adam Cohen, napominjući kako ovaj koncert i okupljanje vidi kao ispunjenje svojih dužnosti prema ocu.

Prihod s koncerta bit će raspodjeljen u nekoliko kanadskih umjetničkih organizacija.