Dominik Blaževac predstavio vrlo zanimljivi spot za novu pjesmu – “Kišobran za dvoje”
22. rujna 2017.
Nikola Knežević (2824 Članci)
Podijeli

Dominik Blaževac predstavio vrlo zanimljivi spot za novu pjesmu – “Kišobran za dvoje”

Mladi brodski pjevač Dominik Blaževac nastavlja niz odličnih singlova te je na nedavno održanom Aurea festu u Požegi predstavio pjesmu “Kišobran za dvoje”.

Proteklih tjedana Dominik se mogao vidjeti na više lokacija u Slavonskom Brodu s kišobranom u ruci i cijelim timom ljudi koji rade na snimanju videospota. Odmah se vidjelo kako neće biti riječ o običnom spotu nego nečemu totalno drugačijem, a u što smo se uvjerili i sada kada je video objavljen.

Redatelj i ovog spota je Marko Zeljković, a u njemu članovi benda glume detektive koji trebaju spojiti dvoje mladih ljudi. Djevojku glumi Lidija Babić, a dečka sâm Dominik Blaževac koji iz običnog šmokljana prerasta u slučajnog heroja i tako osvaja srce mlade djevojke. Da ne otkrivamo više pogledajte videospot:

Pozitivna pjesma u sebi krije lijepu poruku, a ta je da za sreću ne treba imati sve, ponekad je dovoljno imati kišobranom ispod kojeg stanu dvoje. Autor teksta i glazbe je Željko Zovko, a aranžman je radio Zlatko Čošić. Mix i master je uradio Miroslav Lesić, dok je za ovu prigodu na bubnjevima bio Dado Marinković.

Foto: Nikola Knežević