VIDEO: Colonia predstavila novi singl/spot i potpisala ekskluzivni ugovor za Croatia Records
24. studenoga 2017.
Music Box (8115 Članci)
Podijeli

VIDEO: Colonia predstavila novi singl/spot i potpisala ekskluzivni ugovor za Croatia Records

U prekrasnom interijeru Plaza Bara u Zagrebu održano je u srijedu, 22. studenog, predstavljanje video spota za drugi singl grupe Colonia “Maskenbal” te svečano potpisivanje ekskluzivnog ugovora s izdavačkom kućom Croatia Records.

Novi singl Colonije je povratak starog, originalnog zvuka uz modernu produkciju i romantični saksofon, a to je jasno svima čim čuju prve taktove pjesme.

“To je to, to sam ja. Ovo je poklon svim fanovima COLONIA zvuka, pjesmu sam napravio tako da Ivana svojim glasom, ali i ja mojom glazbom, stihovima i aranžmanom, odvedemo publiku u svijet intrige, misterije, uz dašak nostalgije i romantike”, rekao je glazbeni producent i skladatelj te osnivač Colonije, Boris Đurđević.

“Presretna sam! Reakcije na novi singl su fenomenalne! Zahvalna sam fanovima što su me prihvatili. Vjerujem da smo Boris i ja napravili odličan posao i prenijeli emociju, jer jedino ona može zarobiti srca slušatelja”, izjavila je pjevačica Ivana Lovrić.

Colonia se nakon 10 godina i u diskografskom smislu vratila svojim korjenima, pa je za novi, trinaesti album, koji izlazi na proljeće 2018. godine, potpisala ekskluzivni ugovor o suradnji s izdavačkom kućom Croatia Records. Svečano potpisivanje bilo je važan segment ovog druženja te posljednja karika u novoj eri grupe koja je započela u lipnju ove godine dolaskom Ivane Lovrić.

“Colonia je najznačajniji regionalni pop izvođač i iznimno smo sretni što smo dogovorili ekskluzivnu diskografsku suradnju. U Borisa i njegov tim imamo apsolutno povjerenje i radujemo se stvaranju novih hitova. Ovo je njihov veliki povratak doma, u diskografsku kuću za koju ih vežu brojni uspjesi i lijepe uspomene. Sudeći po novim materijalima i pjesmama, očekuje nas nastavak jedne izvrsne suradnje”, kazala je Nikolina Mazalin, kreativna direktorica Croatia Recordsa.

Mnoge osobe iz javnog života, prijatelji i članovi obitelji došli su podržati novu postavu grupe koja je zaista vratila stari sjaj u novom ruhu, a dobre vibracije i elan zbog novih početaka ove večeri su se mogli osjetiti u zraku! Pod redateljskom palicom Darka Drinovca za singl “Maskenbal” u Hotelu Trakošćan snimljena je misteriozna i slojevita priča o licima i naličjima ljudi u intimnim odnosima, posebno kada se nađu u svoja 4 zida, daleko od pogleda javnosti. Uzvanici na promociji tako su među prvima pogledali novi video spot u koji je Ivana Lovrić unijela upečatljivu energiju i scenski nastup, a posebno se istakla u plesnim dionicama sa svojim plesačicama, Valentinom Šenjug i Petrom Vidaković u izvrsno osmišljenoj koreografiji koju potpisuje koreograf Neven Ivić.

Foto: Nikola Knežević