VIDEO: Bobo snimio spot za ljetni hit “Na zidiću”
30. rujna 2017.
Music Box (11091 Članci)
Podijeli

VIDEO: Bobo snimio spot za ljetni hit “Na zidiću”

Ako se ikad kratili vrijeme na zidiću, onda morate vidjeti novi Bobin videospot i prisjetiti se tih bezbrižnih dana.

Novi spot uvijek originalnog kantautora Bobe Kneževića napokon je vani! “Na zidiću” naziv je ljetne anegdotalne pjesme za koju je sam Bobo napisao glazbu i tekst, dok se za aranžman pobrinuo Goran Martinac. Duhoviti tekst opisuje crtice iz života nekoliko intrigantnih likova cetinskog kraja koji vrijeme krate družeći se na zidiću, centru svih važnih zbivanja, a spot u režiji Tonija Plutonija i samog Bobe vjerno opisuje radnju pjesme.

“Pjesma je nastala kao plod mog sjećanja na odrastanje u predinternetskoj fazi kada je famozni zidić bio okupljalište ljudi svih generacija te samim time izvor mnogih informacija, što lokalnog, što globalnog karaktera. Želja mi je da ova pjesma potakne ljude vraćanju na zidić, odnosno na druženje, bliskost i povezanost. Sam spot je vrlo autentičan jer su glumci moji prijatelji kojima zahvaljujem na uživljenosti i dobroj energiji”, kaže Bobo o pjesmi koju je uživo predstavio na ovogodišnjem Slavonija festu CMC 200.

“Na zidiću” će se zajedno s već objavljenim hitovima “Dim”, “Outlet”, “Tako malo nježnosti” i “Ninočka” naći na njegovom novom albumu koji očekujemo krajem ove godine. Nakon albuma “Bobotomija” i “Bobdukcija” biti će to treći Bobin album, a jedva čekamo doznati njegov naziv.