Neno Belan & Fiumensi za kraj listopada pripremaju rock galamu u Saxu
6. listopada 2017.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Neno Belan & Fiumensi za kraj listopada pripremaju rock galamu u Saxu

Jesensku koncertnu sezonu kluba SAX! 28. listopada okrunit će splitski kantautor karakterističnog pop rock izričaja, autor najvećih ljubavnih balada, ali i brojnih dobro znanih rasplesanih hitova Neno Belan uz pratnju svog dobro znanog sastava Fiumens!

U intimnoj atmosferi kultnog zagrebačkog kluba Sax, Neno Belan & Fiumensi održat će koncert u trajanju od dva sata čiste ljubavi uz najveće i najstarije hitove poput ‘Rijeka Snova’, ‘Vino noći’, ‘Oceani ljubavi’, ‘Ponoćna zvona’, ‘Sunny day’ , ‘Stojin na kantunu’, ali i uz novije hitove poput aktualnog singla ‘Zvijezda moga sna’ kojim već tjednima osvajaju radijske etere.

Cijeli je to niz vječnih pjesama s kojima Belan zajedno s Fiumensima već više od 30 godina potvrđuje status jednog od najizvođenijih i najpopularnijih kantautora na ovim prostorima čije su mnoge ljubavne balade već postale i svojevrsni evergreeni!

Poznati splitski glazbenik sa svojim sjajnim bendom, kojeg čine vrsni riječki instrumentalisti, u intimnoj atmosferi jednog od najdugovječnijih zagrebačkih klubova priprema pravu glazbenu poslasticu, što je dovoljno dobar razlog da si svakako rezervirate subotu, 28. listopada za „rock galamu“ u centru Zagreba.

Ulaznice za koncert Nene Belana i Fiumensa mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 100 kuna. Broj ulaznica je ograničen pa požurite po svoj primjerak. Ulaznice se kupuju u klubu SAX! tijekom radnog vremena kluba.

Foto: Nikola Knežević