Mr. Albino objavili singl i spot “Maelstrom” s nadolazećeg albuma
17. studenoga 2018.
Music Box (7303 Članci)
Podijeli

Mr. Albino objavili singl i spot “Maelstrom” s nadolazećeg albuma

Nakon što su u eter izašli sa “Seven Days Amongst Your Hair”, poprativši Ostojićev film “F2″0, Mr. Albino se vraća s novim singlom i spotom. Spot za pjesmu “Maelstrom“, ovoga puta u njihovoj produkciji, najavljuje čitav val novog materijala.

Spot, kao prvi samostalni projekt benda, nastao je u suradnji s Franom Pamićem, Filipom Zadrom i Suzanom Erbežnik koji su prepoznali i uspješno realizirali ideju pjesme. U spotu se pojavljuje niz bliskih prijatelja benda te se slična postava suradnika očekuje i u sljedećim projektima.

“Maelstrom” (eng. vrtlog) kroz mračnu fragmentiranu naraciju vodi nas kroz kaos lokaliziranih emotivnih vrtloga. Kako život konstantno mijenja naličje, tako se i svatko od nas nađe usred jednog takvog vrtloga. Netko se u njemu izgubi, a netko u njemu upravo najbolje funkcionira. Poslušajte i saznajte plivate li u vrtlogu ili vas povlači dolje. – pojašnjava bend.

Novi materijal ćete moći i gledati uživo 12.12.2018. u Vintage Industrial Baru u Zagrebu, gdje će na koncertu “Juda Records Show” nastupiti i Detroit Groove Gang i PBO.