Zagrebački kantautor Pitsome Pete objavljuje singl za njemačko tržište
12. listopada 2017.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Zagrebački kantautor Pitsome Pete objavljuje singl za njemačko tržište

Njemačka izdavačka kuća OHHO Records reizdat će promo singl zagrebačkog rock kantautora Pitsome Petea “Troubled Soul”, specijalno remasteriranog za njemačko glazbeno područje.

Za potrebe reizdanja dogodit će se brojne “kozmetičke” promjene u samom zvuku ove energične rockabilly pjesme zaraznog refrena, izdane samostalno od strane autora početkom 2017. godine. Izlazak singla bio je popraćen pripadajućim spotom u vintage stilu, koji se za potrebe izdanja za njemačko područje neće mijenjati.

Vlasnik etikete OHHO Records je Saša Novak, inače originalni gitarist benda Psihomodo Pop i poznati producent i aranžer koji je radio s FantomimaGreaseballsima itd., potpisuje mix i mastering singla “Troubled Soul”. U planu su i promotivne svirke Pitsome Petea u Njemačkoj u smislu promocije izdanja, ali i ostalog materijala nadolazećeg albuma.

Nakon uspješnog autorskog koncerta u dvorani Vatroslav Lisinski početkom ožujka autor vrijedno radi i na pjesmama na hrvatskom, koje se ovih dana snimaju u zagrebačkom studiju Igora Mladinića u demo verzijama, te bi se uskoro neke od njih trebale pojaviti u obliku singlova na domaćem tržištu.