Sergej Ćetković i Stjepan Hauser snimili himnu ljubavi “Oči nikad ne stare”
17. listopada 2017.
Music Box (11091 Članci)
Podijeli

Sergej Ćetković i Stjepan Hauser snimili himnu ljubavi “Oči nikad ne stare”

Obožavatelji Sergeja Ćetkovića napokon su dočekali novu pjesmu “Oči nikad ne stare” koju je jedna od najvećih regionalnih zvijezda snimio u suradnji sa Stjepanom Hauserom.

Uz zvuk violončela, romantični tonovi dobivaju posve novu dimenziju koja će vas zasigurno ostaviti bez daha. Tekst pjesme, koju je napisao Sergej, u sebi nosi duboki značaj. Stihovi govore o prolaznosti života, ali prava, iskrena ljubav uvijek će gledati ispod površine koju ionako vrijeme izblijedi. Singl se može nazvati i  intimnom himnom ljubavi posvećenoj supruzi Kristini koja uz njihove kćeri, čini Sergejev svijet. Još je po nečemu ova pjesma izuzetna, naime povezala je Sergeja sa Stjepanom Hauserom, violončelistom svjetskog ugleda čije je virtuozno sviranje pridonijelo čarobnoj atmosferi pjesme, uz vrhunski aranžman i produkciju Marka Milatovića te Vladana Popovića.

“Stjepan je veliki profesionalac i sjajan glazbenik, jedan od rijetkih koji razumiju glazbu i imaju sposobnost da kroz svoju virtuoznost i strune prenesu svaku emociju. Oduševljen sam njegovim pristupom, muzikalnošću,  količinom energije koju ugradi u svaku notu. Uvijek govorim da se ništa ne događa slučajno i da sve na ovom svijetu ima svoj razlog i vrijeme kada se treba dogoditi. Sretan sam što ću nakon godinu dana obnoviti repertoar pjesmom za koju znam da nikog neće ostaviti ravnodušnim. Pisana je za sve one koji su pronašli i osjetili ljubav”, kaže Sergej o pjesmi u čiju se viziju idealno uklopio fascinantan krajolik Biogradskog jezera i gradića Žabljak u Crnoj Gori, a on je još jednom zaplovio u redateljske vode.

“Za ovo je iskustvo vrijedilo dati svaki atom snage i nadam se da će se naša volja i entuzijazam da napravimo malu glazbenu bajku prepoznati već u prvom kadru”, rekao je Sergej.

Nova pjesma najbolja je najava glazbenog spektakla koji će Sergej pružiti zagrebačkoj publici čak dva dana zaredom – 11. i 12. studenog u Koncertnoj dvorani Lisinski. Domaća publika odavno je prihvatila Sergeja kao svojeg jer njegova glazba dolazi iz duše, a iskrenost, pristupačnost i beskrajan talent Sergejeva su karta za put do srca ljudi kojima je jedini životni putokaz – ljubav. Dok je prvi koncert, 11.11. rasprodan, ulaznice za drugi koncert, 12.11. možete kupiti na web stranici Lisinskog.