Tri minute svakodnevnog života Jure Brkljače – pogledajte kako video spotom “Pristaje na sve”!
19. listopada 2017.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Tri minute svakodnevnog života Jure Brkljače – pogledajte kako video spotom “Pristaje na sve”!

Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija. Jedno od imena koje velikim koracima ‘grabi’ prema vrhu svakako je i Jure Brkljača.

Nakon što je nedavno objavio svoj drugi autorski singl ‘Pristani na sve‘, koji je u kratkom vremenu osvojio eter, Jure na veliko zadovoljstvo, prvenstveno svojih brojnih obožavateljica, predstavlja i video spot. Režije se prihvatila, također mlada, kreativna, ali već poznata i priznata, ekipa Hit Produkcije, ovoga puta predvođena Josipom Šukerom.

‘Spot ‘Pristani na sve’ predstavlja moju svakodnevicu, u koju se uklapa i moj glazbeni život, te se isprepliće sa temom pjesme. Puno sam trčao na snimanju i vježbao pa nije bilo lako, ali sve je iskreno i realno, te nisam skrivao svoje mane. Spot je svojom ljepotom dodatno ukrasila i Paula Sikirić’, kazao nam je ovom prigodom Jure.

Jure Brkljača ovom je pjesmom za koju potpisuje glazbu i tekst, nakon prvog singla ‘Druga strana‘, udario novi pečat na svoj kako glazbeni tako i kantautorski rad. Sve njegove pjesme iskrene su priče inspirirane osobnim životom i proživljenim situacijama, ali i najbolji pokazatelj osobnog autorskog stila.

‘Ovo je pjesma kojom se najviše ponosim od svih koje sam napisao, ima veliko značenje, a nastala je doslovno iz jednog messenger razgovora. Aranžman i produkciju radio je mladi talentirani producent Mihael Blum s kojim ću sigurno u budućnosti napraviti velike stvari. Sa druge pak strane,Miroslav Rus prepoznao je ‘Pristani na sve’, i moj autorski rad, te me doveo u svoj tim, pružio mi uvjete i radnu atmosferu koju sam najviše i trebao.’, istaknuo je Jure.